Traistariu isi face spalatorie erotica

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Traistariu isi face spalatorie erotica

Cantaretul cauta tinere sexy pentru noua lui afacere, o spalatorie auto

Ca Mihai Traistariu s-a lansat in afaceri nu mai este o noutate. Insa noua lui idee de a-si deschide o spalatorie erotica, in Constanta, a picat ca o bomba pentru concurenta. Mai mult decat atat, cantaretul vrea sa angajeze modele aparute in “Averea” la rubrica “Fata de la pagina 3” pe care este dispus sa le plateasca regeste.

Vedeta ofera servicii si la domiciliu

Mihai Traistariu s-a trezit, peste noapte, miliardar in euro, fiind cu siguranta cel mai bogat solist din Romania. Asemenea starurilor hollywoodiene, care si-au sporit veniturile din afaceri, si Mihai le urmeaza exemplul: “Nu pot sa tin banii la ciorap, asa ca intentionez sa-mi deschid o spalatorie auto, in Constanta”. Stirea e ca viitorul patron vrea angajate cat mai sexy, pentru a atrage doritori de senzatii tari. Impresionat de cateva modele ce au pozat pentru rubrica ziarului nostru, “Fata de la pagina 3”, Traistariu vrea sa le propuna acestora o colaborare cu castig de ambele parti: “As angaja cateva fotomodele la
spalatoria mea si le-as plati cu mult peste pretul pietei. Am vazut ca, in strainatate, fetele frumoase spala masinile cu sanii si afacerea e prospera”, completeaza vedeta.
In paralel, tanarul om de afaceri mai aduce, in privinta serviciilor, o noutate: “Vedetele sau oamenii de afaceri nu mai trebuie sa se deplaseze pana la noi, asa ca voi avea un angajat care sa se ocupe de treaba asta: le va lua masina de acasa si, intr-o ora, le-o va inapoia stalucind de curatenie”. Artistul a investit in afacere nu mai putin decat 200.000 de euro, in conditiile in care numai terenul, de 2.000 metri patrati, are o valoare aproximata la 140.000 de euro.

sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner