“TREAT YOU BETTER” – SINGLE-UL DE DEBUT DE PE VIITORUL ALBUM SHAWN MENDES

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » “TREAT YOU BETTER” – SINGLE-UL DE DEBUT DE PE VIITORUL ALBUM SHAWN MENDES

Artistul canadian Shawn Mendes a lansat cel mai nou single al sau, “Treat You Better”. Piesa este prima extrasa de pe mult-asteptatul album cu numarul doi din cariera lui Shawn, ce urmeaza sa fie lansat in toamna. Shawn va canta live piesa “Treat You Better” la emisiunea Today Show, vineri 8 iulie 2016, in cadrul seriei de concerte in aer liber din aceasta vara. Artistul a impartasit cu fanii un sneak peak din “Treat You Better” cu un spot de promovare difuzat in timpul Premiilor Billboard 2016 si a dezvaluit mai multe secvente din piesa inaintea lansarii (inclusiv un tur virtual 3600 din studioul sau).

Cu prestatia live emotionanta, acustica a single-ului sau de success “Stitches”, in cadrul Premiilor Billboard 2016, Shawn Mendes a primit critici pozitive pentru versatilitatea sa. Revista Rolling Stone a desemnat aceasta  prestatie drept unul dintre cele bune momente ale serii, iar revista TIME  a mentionat ca “versatilul artist a trecut de la chitara acustica la pian in mijlocul piesei, demonstrandu-si calitatile vocale si talentul muzical”. “Stitches” a fost certificata cu discul de platina de 4 ori si a ajuns pe prima pozitie in topul radio US Pop and Hot, precum si in top 5 in Billboard Hot 100.

Pe langa ultimele retusuri pe care le face la urmatorul album, Shawn este in mijlocul unui turneu mondial sold-out (care a debutat cu un show special la faimoasa sala Radio City.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner