Trupa Folk Frate! lansează primul album in Vama Veche

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Trupa Folk Frate! lansează primul album in Vama Veche

Un preview al albumului poate fi auzit live pe scena Festivalului Folk You!, joi, 30 iulie 2015, dar lansarea propriu-zisă a materialului discografic va avea loc duminică, 2 august 2015, tot în Vama Veche pe plaja Corsarul, la Iron City, la ora 12:00 (orele prânzului).

Albumul, intitulat „…e mai bine așa!” , are 13+1 piese (o piesă are două variante de studio, în stiluri diferite), compuse pe versurile lui Eugen Moraru, cu o excepție de text a Alinei Manole, și poartă amprenta muzicală specială a membrilor trupei.

Trei dintre piese au deja povești video: Alehandra, Nu (..e mai bine așa!) – piesa care da titlul albumului – și Mai stai (acest din urmă videoclip FolkFrate! a fost prezentat și în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1), dar majoritatea cântecelor sunt cunoscute deja iubitorilor muzicii de gen.

Pentru cine nu-i cunoaște pe cei patru membri ai trupei, iată-i enumerați în continuare: Mircea Ungureanu (Mysha) – chitară și voce, Tudor Olaru (Teddy) – chitară bas, voce, Ionuț Leopea (Johnnie) – voce și gesturi sugestive și, întotdeauna prima și cu ritmul în sânge, Elena Icleanu  – tobe și percuții.

Folk Frate! nu este o trupă cu un debut clasic: a fost întâi de toate o reuniune de prieteni și s-a transformat într-un proiect profesionist de muzică tânără. Cele peste 400 de apariții publice din ultimii 9 ani și-au spus cuvântul și i-au transformat pe cei 4 – Mysha, Teddy, Johhnie și Elena în frați de proiect muzical. În plus, numele lor are un public pe măsura concertelor de până acum.

Stilul trupei a crescut în timp, de la folk clasic și piese clasice ale genului reinterpretate către un stil folk-rock dinamic și de bună dispoziție.

Vă garantăm că, cel puțin pentru cei care nu i-au auzit până acum, muzica lor are ce-i trebuie pentru a fi ascultată pe repeat. Pentru ca lucrul acesta să se întâmple, cine va fi în Vama Veche pe 2 august 2015, să se prezinte la Iron City pentru a fi alături de FolkFrate! la lansarea făcută după tot tipicul: cu pixuri pregătite pentru autografe și cu tricouri pentru fanii adevărați. În București și în alte orașe din țară, albumul va fi lansat în luna octombrie – iată un alt argument pentru care prezența la lansarea din Vama Veche devine obligatorie.

Albumul „…e mai bine așa!” reprezintă al 5-lea titlu al casei de discuri Luna Pr&Events.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 10 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9560 RON
GBP 1 x GBP = 5,7745 RON
USD 1 x USD = 4,6047 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 10 iunie 2023

Acum la Bucureşti
28 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner