Trupa VUNK colaborează cu Ioana Ignat pentru melodia „Ultimul Anunț”

Prima pagină » Cultură » Trupa VUNK colaborează cu Ioana Ignat pentru melodia „Ultimul Anunț”

Rămâi aici, până la sfârșit, până la ultimul anunț, pentru că VUNK și Ioana Ignat ne-au pregătit o colaborare pe care o vei savura cap-coadă fără a pune pauză, ci mai degrabă dându-i replay.

Asculta aici : https://asculta.lnk.to/UltimulAnuntPR

Cât de mult ești dispus/a să rămâi lângă persoană pe care o iubești, mai ales în momentul în care această renunţă la iubirea voastră? Care poate fi „Ultimul anunț”, vestea care schimbă lucrurile și te da peste cap complet?
Piesă „Ultimul anunț” vorbește despre motivație, iubire, chiar și despre compromisuri sau a rămâne lângă persoana iubită indiferent de pragurile și greutățile pe care le întâmpinaţi. Mai presus de atât, „Ultimul anunț” relatează cu exactitate stările interioare, durerea provocată de acel ultim anunț, frica în fața unui viitor fără persoana iubită, dar și conștientizarea acestei situații… chinuitoare.
Melodia este compusă de către Cornel Ilie și Gabriel Maga, membrii trupei VUNK.  Videoclipul este regizat de către SAN, pe un concept și scenariu realizate de către Cornel Ilie.

Urmareste videoclipul aici :

 

 

VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureșți, iar în 2020 a lansat hitul “Vino, du-te”, care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și milioane pe platformele de streaming. La începutul acestui an, VUNK a lansat albumul live „Numai la doi”, material ce vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în “sufragerie”, pentru fiecare melodie. Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, “Scapă-mă de ea”, “Pleacă” sau “Prăjitura cu jeleu”, dar și o piesă nouă, “De azi încep să te uit”.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesă „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 61 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uită”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 85 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 50 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă „În palmă ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele pozițîi trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Cea mai recentă colaborare este piesă „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, care a ajuns la 3,5 milioane vizualizări.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner