Trupele Necronomicon, 3000 A.D. si Stonecast confirmate la Metal Gates Festival 2022

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trupele Necronomicon, 3000 A.D. si Stonecast confirmate la Metal Gates Festival 2022

Suntem încântați să vă informăm că NECRONOMICON (Thrash Metal – Germania), 3000 A.D. (Thrash Metal / Crossover – Noua Zeelandă) și Stonecast (Heavy Metal – Franța) se vor alătura programului festivalului Metal Gates în acest an.
Este important de menționat că prețul abonamentului de 3 zile al festivalului va crește la 350 de lei începând de astăzi, 16.08.2022.
Ia-l pe al tău acum: https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-2022…/

Nu va exista nicio modificare a valabilității permiselor achiziționate anterior.

La mijlocul sfârșitului anilor 1980, NECRONOMICON a fost una dintre puținele trupe germane de viteză/thrash care și-au făcut simțită prezența.
Ce nu s-a spus despre acești Thrashers din sudul Badenului în ultimii ani? „Doggie pile in the frigorific”, „Thrash cult” și „Punk Rockers invade Metal heaven” sunt doar câteva exemple. Este greu de imaginat o trupă care ar fi mai potrivită pentru eticheta „între rai și iad”.

3000 AD este o trupă de Thrash Metal din Christchurch, Noua Zeelandă. Trupa a fost formată din chitaristul Sam Pryor, basistul Scott Austin și bateristul Hellmore Bones pentru a-și fuziona pasiunile pentru Thrash Metal, Punk Rock-ul anilor 80 și imaginile sumbre, distopice și futuriste.

Stonecast este un combo francez de heavy metal format la Marsilia de Franck și Cazu pentru a-și exploata experiențele muzicale anterioare ca parte a unui nou efort. Accentul este pus pe dezvoltarea unui stil unic, a unei dimensiuni sonore care este înrădăcinată în propria lor identitate.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 5 februarie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9005 RON
GBP 1 x GBP= 5,4945 RON
USD 1 x USD= 4,4823 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 5 februarie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C
Nori împrăștiați
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner