Un concert plin de emotie, marca Holograf, a avut loc sambata, pe scena Salii Polivalente

Muzica pentru suflet, un spectacol de exceptie si multe surprize – este ceea ce Holograf a daruit  publicului in seara de sambata, 14 noiembrie 2015, pe scena Salii Polivalente din Bucuresti.

Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi s-au numarat printre invitatii care au urcat pe scena alaturi de baietii de la Holograf. Un moment incarcat de emotie a avut loc in timpul piesei “Vine o zi”, cand  un grup de copii imbracati in alb a mers in public si a oferit o imbratisare sincera si pura celor prezenti. A fost un moment dedicat intamplarilor tragice din ultima vreme, in care nu s-au rostit multe cuvinte, dar care a generat lacrimi, sensibilitate, compasiune si empatie.

“Suntem foarte bucurosi ca am incheiat turneul de promovare al albumului “Life Line” cu un frumos spectacol la Sala Polivalenta din Bucuresti. Un eveniment deosebit, in care si noi, si miile de spectatori am transformat doua ore de spectacol in emotie si bucurie.

Au fost piese noi, au fost piese vechi, au venit impreuna cu noi pe scena buni prieteni si fosti membri ai trupei, ca Mihai Pocorschi si Gabriel Cotabita. In final, tinerii de la Scoala Victoria Art au creat un moment de mare emotie la piesa “Vine o zi”, un omagiu adus tuturor celor care si-au pierdut viata in tristele evenimente din ultimele saptamani.

Multumim spectatorilor care ne-au aratat inca o data ca ei sunt adevarata forta care ne face sa mergem mai departe, multumim organizatorilor si echipei de la Stage Expert, multumim producatorilor nostri MediaPro Music si, nu in ultimul rand, sponsorului Eva Energy, care ne-a sustinut pe durata intregului proiect”, au declarat membrii trupei Holograf.

In cadrul acestui concert, trupa Holograf a lansat albumul cu numarul optsprezece – “Life Line” – care poate fi gasit in format fizic in magazinele de specialitate din toata tara si in format digital, accesand link-ul de mai jos.

Asculta/Descarca albumul Holograf – “Life Line”

https://MediaPro.lnk.to/Holograf-LifeLine

Mai multe poze de la concertul Holograf:

Download link
http://we.tl/PyBSwSsJw3


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole