Valeria Stoica a fost inclusă în campania globală EQUAL Spotify

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Valeria Stoica a fost inclusă în campania globală EQUAL Spotify

Valeria Stoica este ambasadorul Spotify şi reprezintă România în campania EQUAL a celebrei platforme, la nivel global. Artista a apărut pe un billboard imens din Times Square, New York. 
Cea mai recentă piesă lansată de Valeria Stoica – “All We Wanna Do” a intrat în playlist-ul Equal Spotify România și EQUAL Spotify Global, alături de nume precum Alicia Keys, Kate Bush sau Jamala.

Asculta noua piesă: 

https://ValeriaStoica.lnk.to/AllWeWannaDoPR

Această veste m-a luat puțin prin surprindere. E o confirmare a faptului că mesajul din piesa All We Wanna Do și-a găsit loc în inimile oamenilor, iar eu nu pot decât să le mulțumesc și să mă bucur că se regăsesc în muzica pe care o fac“,

a declarat Valeria. 

“All We Wanna Do” vorbește despre libertatea de a fi, pur și simplu, și despre tot ce se întâmplă în momentul în care îți asculți inima. De asemenea, acum o lună, Valeria Stoica a lansat piesa The Will – o tranziție post-pandemie dintre primul album al Valeriei, I don’t like roses și cel de-al doilea album – Go Outside and Hug a Tree.
“The Will” are si un videoclip puternic, care vorbește despre asumarea talentului propriu, dar și despre conștientizarea provocărilor care vin odată cu exteriorizarea acestuia.
Ambele piese au fost lucrate impreuna cu Mihai din proiectul Golan. Valeria Stoica promite noi lansări și anunță că în curând vine și cel de-al doilea album – Go Outside and Hug a Tree.

Continui să exprim prin muzică ceea ce sunt, simt și gândesc și tot ce pot să zic e că urmează al doilea album și multe lansări foarte curând. Până una alta, vă las cu „The Will” și „All We Wanna Do”, pe care le găsiți pe toate platformele digitale“,

a adaugat Valeria. Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 31 mai 2023

EUR 1 x EUR = 4,9640 RON
GBP 1 x GBP = 5,7480 RON
USD 1 x USD = 4,6302 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 31 mai 2023

Acum la Bucureşti
20 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner