Vara incepe cu DJ Project

DJ Project, trupa care a castigat anul trecut la MTV European Music Awards premiul «Best Romanian Act», a lansat in acest weekend un nou album, intitulat « Doua anotimpuri ». Evenimentul de lansare a avut loc la Hotel Phoenicia, unde trupa s-a intalnit cu reprezentantii mass-media in cadrul unei sesiuni oficiale de interviuri.

Cel de-al  saselea album din cariera ( daca nu tinem cont de faptul ca precedentul a aparut in doua editii, simplu si dublu CD), are un beat dance mai putin soft si contine muzica pentru toate varstele, care are un singur scop – sa te puna in miscare ! 

Acest nou album vine dupa o perioada deosebit de aglomerata pentru trupa: in martie-aprilie, DJ Project participand la un turneu national organizat de una dintre televiziunile muzicale din Romania, iar in mai–iunie concertand in toata tara in cadrul caravanei Antenei 1, «Mereu aproape».

«Doua anotimpuri» este un material discografic care imbina perfect doua stari, doua tipuri de muzica – optimista si melancolica. Acesta contine douasprezece track-uri, dintre care doar trei sunt remixuri, perfecte pentru after-party-urile din cluburi: Doua anotimpuri (radio), Departe de noi, Prima noapte, Wherever U Go (radio), Lacrimi de inger, Tell Me Why, Un singur drum, Take my soul, Free your mind, Doua anotimpuri (extended), Wherever U Go (extended), In my heart (Motoo rmx).

Primul extras pe single, care da si titlul albumului, poate parea diferit fata de ceea ce a lansat trupa pana in prezent, insa vocea inconfundabila a Elenei si personalitatea muzicala a DJ-ilor Gino Manzotti si Maxx isi pun din plin amprenta asupra acestui nou produs made by DJ Project.

In curand, va intra in difuzare si videoclipul acestei piese, care a fost filmat de regizorul Dragos Buliga si directorul de imagine Serban Ionescu in Studioul Atlantis Film.

Dintre toate albumele semnate DJ Project, “Doua anotimpuri” este indiscutabil cel mai bun. Este semnul cel mai convingator ca Gino, Elena si Maxx au atins deplina maturitate artistica si ca isi merita pozitia de Number One in clasamentele muzicale si in preferintele publicului!

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: