VH2 si Gabriel Cotabiţă revin în concertul aniversar programat pe 17 februarie la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » VH2 si Gabriel Cotabiţă revin în concertul aniversar programat pe 17 februarie la Hard Rock Cafe

Cu o identitate muzicală bine definită şi o componenţă ce stârneşte interesul oricărui iubitor de sonorităţi rock, trupa VH2 sărbătoreşte 20 de ani de carieră, pe 17 februarie la Hard Rock Cafe. Gabriel Cotabiţă se alătură grupului de care şi-a legat vreme îndelungată destinul artistic cu ocazia acestui concert aniversar şi promite un recital ce va rămâne în inima tuturor celor prezenţi. Programul va fi completat de invitaţi surpriză.

 Gabriel Cotabiţă mărturiseşte:

Nu este un simplu concert, este o aniversare alături de prieteni, la care voi participa cu drag. Perioada VH2 a fost una foarte frumoasă, plină de hituri, plină de spectacole și plină de întâlniri cu oameni frumoși. La fel o să fie și acest concert aniversar. Am acceptat cu sufletul deschis invitația venită din partea trupei și abia aștept să înceapă repetițiile. O să vă țin la curent pe social media.

 

Mihai Pocorschi completează:

“După 20 de ani (ca în celebrul roman al lui Dumas) ne reîntâlnim la Hard Rock Cafe cu prieteni care ne-au fost alături ca public sau drept colegi de scenă 20 de ani. Un grup de prieteni, pentru prieteni. Vă aşteptăm pe 17 februarie să sărbătorim împreună povestea care a început cu “Trece vremea.”

 

Privind înapoi la istoria formaţiei, Răzvan “Lapi” Lupu descrie parcursul astfel:

“VH2 este o minune născută rapid, sincer, din pură convingere, unică în peisajul nostrum muzical. O trupă de muzicieni care cântă ce ştiu ei mai bine, pe care publicul a îndrăgit-o şi a susţinut-o în mod total şi continuu.”

 

În concertul de la Hard Rock Cafe se va auzi piesa emblemă “Trece vremea”, dar şi multe alte hituri ce au cucerit inima publicului şi primele poziţii în topurile muzicale. Printre ele se numără:   „Fiecare zi fãrã tine” (2003) , „Dacă n-ai iubi” (2004), „Atunci când ai plecat” (2006), „Imposibila uitare” (2010) „Stele în palma ta” (2011).

20 de ani de VH2 înseamnă mii de spectacole, în cluburi, săli sau pe stadioane, 3 albume, peste 15 single-uri şi, înainte de toate, dragoste pentru muzică.

În prezent VH2 îi include pe:

Gabriel Cotabiţă – Solist Vocal

Mihai Pocorschi – Chitarăşi Voce

Cătălin ”Tuță” Popescu – Claviaturi, Voce

Vladimir Pocorschi – Chitară

Răzvan ”Lapi” Lupu – Baterie, voce

 

Pentru concertul aniversar se pun învânzare următoarele categorii de bilete, disponibile pe Iabilet.ro

  1. VIP (loc la masă în faţa scenei) – 125 LEI
  2. Acces General (cu loc la masă, însală) – 95 LEI
  3. Fără loc, în picioare – 65 LEI
Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner