Weekend Box Office 20-22 februarie

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Weekend Box Office 20-22 februarie

Numarul 1 in box office-ul din weekend-ul ce tocmai a trecut prezinta povestea bunicutei Madea, care intra mereu in bucluc. De aceasta data, Madea ajunge in fata judecatorilor, ce sunt de parere ca bunicuta trebuie sa fie trimisa la inchisoare.

Regizorul Tyler Perry a dat marea lovitura in weekend-ul care tocmai a trecut, reusind sa ajunga pe primul loc in box office-ul nord-american cu filmul de comedie "Madea Goes to Jail", care a reusit sa obtina venituri de 41,1 milioane de dolari, dupa cum relateaza Reuters.

Filmul este bazat pe o piesa de teatru omonima si o are in prim-plan pe bunicuta de origine afro-americana Mable "Madea" Simmons, care ajunge in inchisoare. Bunicuta Madea nu este la prima aventura, intrucat regizorul Tyler Perry este cunoscut pentru comediile sale cu negri si pentru acest personaj feminin pe care l-a creat. Patru din cele sapte filme ale regizorului au reusit sa ajunga pe primul loc in box-office-uri, in timp ce al doilea film al sau, "Madea’s Family Reunion" (2006) a reusit sa obtina la debut un profit de 30 milioane de dolari.

Ba mai mult, comedia "Madea Goes to Jail" este cel mai bine vandut film al celor de la Lionsgate, surclasand pana si "Saw III", care la debut a reusit sa obtina doar 33,6 milioane de dolari.

Numarul persoanelor care vin sa urmareasca un film regizat de Tyler Perry a crescut simtitor fata de luna septembrie a anului trecut, cand a fost lansarea ultimului sau film, "The Family That Preys".

Dintre amatorii de comedii cu negri 71% sunt femei, 72% sunt afro-americani si 13% sunt hispanici. De asemenea, numarul spectatorilor cu varsta sub 25 de ani s-a dublat, ajungand la 35%.

Thriller-ul "Taken" (Teroare in Paris), cu Liam Neeson a revenit pe locul 2 in box-office-ul din weekend-ul 20-22 februarie, cu 11,4 milioane dolari in cea de-a patra saptamana de la lansare, ceea ce inseamna incasari totale de 95,1 milioane de doalri.

Locul 3 a fost ocupat de filmul de desene animate "Caroline", cu incasari de 11 milioane de dolari in cea de-a treia saptamana si cu un total de 53,4 milioane de dolari.

Numarul unu in box-office-ul de acum doua saptamani, comedia "He’s Just Not That Into You", cu Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Jennifer Aniston si Jennifer Connelly in distributie a ajuns pe locul 4, cu incasari de 8,5 milioane de dolari, ce au ridicat incasarile totale la 70,1 milioane de dolari.

Castigatorul a opt premii Oscar, "Slumdog Millionaire" a ajuns pe locul 5, dupa ce a reusit sa castige 8,1 milioane de dolari, incasarile totale ridicandu-se la 98 milioane de dolari.

Pe locul 6 s-a clasat remake-ul filmului "Vineri, 13", care a reusit sa aiba incasari de 7,8 milioane de dolari, ajungand astfel la incasari totale de 55 milioane de dolari, in doar 10 zile de la lansare.

Cea mai noua aparitie pe marile ecrane, "Fried Up", care nu a reusit sa starneasca interesul, a intrat in box-office pe locul 9, cu doar 6 milioane de dolari incasari.

Weekend Box Office 20-22 februarie

1. Madea Goes to Jail

2. Taken (3)

3. Coraline (5)  

4. He’s Just Not That Into You (2)

5. Slumdog Millionaire (9)       

6. Friday the 13th (1)

7. Confessions of a Shopaholic (4)

8. Paul Blart: Mall Cop (6)

9. Fired Up!     

10.The International (7)

Cat despre numarul 1 in box-office-ul din weekend-ul ce tocmai a trecut, acesta prezinta povestea bunicutei Madea, care intra mereu in bucluc. De aceasta data, Madea ajunge in fata judecatorilor, ce sunt de parere ca bunicuta trebuie sa fie trimisa la inchisoare. Cu toate acestea, personajul principal are sprijinul excentricilor membri ai familiei sale.

Intre timp, avocatul districtual Joshua Hardaway doreste sa avanseze in cariera, dar isi vede amenintate ambitiile profesionale datorita unui caz pe care il are de instrumentat. Acesta trebuie sa apere o prostituata si pe fosta toxicomana Candace Washington, care pana la urma ajunge si ea in inchisoare, unde se imprieteneste repede cu Madea. De aici incep toate aventurile siropoase, intrucat Madea o apara cum stie ea mai bine pe Candace.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner