Xonia impreuna cu Alx Veliz lanseaza azi Dancing Kizomba

Xonia lanseaza astazi un nou videoclip si bifeaza pentru inceputul lui 2016 o noua colaborare internationala cu Alx Veliz, un artist canadian ce a cucerit deja piata din SUA si este sustinut de celebra publicatie Billboard.

‘Dancing Kizomba’, este produsa in Canada in colaborare cu Medy Landia si este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz. Videoclipul a fost filmat pe doua continente, cel European si cel American si surprinde perfect atmosfera tipica de kizomba, stilul de dans ce a cucerit intreaga lume.

‘Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur ca lansam impreuna “Dancing Kizomba”! Mi-a placut soundul si mi-a placut scenariul acestui clip! Provocarea a fost sa invat noul stil de dans, kizomba si sper sa va placa si voua!’, a declarat Xonia.

Alx Veliz produce muzica inca din adolescenta, iar creatiile sale sunt inspirate de artisti internationali precum Michael Jackson si este influentat de genuri muzicale ca salsa, raggae si hip-hop. Despre muzica lu,i tanarul artist declara: ‘Mi-a trebuit o perioada destul de lunga de timp sa imi dau seama cum vreau sa sune muzica mea. Ascult foarte multe genuri muzicale si ma inspira multi artisti!’

Alx  s-a facut remarcat pe scena internationala datorita combinatiei de stiluri intre muzica pop si soundul latino, astfel ca vocea Xoniei s-a potrivit perfect pe aceasta piesa.

Asculta/Descarca/Vezi videoclipul Alx Veliz feat Xonia – Dancing Kizomba aici:

https://umusic.lnk.to/AlxVeliz-Xonia-DancingKizomba


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole