Zoli TOTH comparat cu Jean Michael Jarre

Duminică, 2 august 2015, peste 5000 de persoane au participat la concertul Zoli TOTH Project care a avut loc în deschiderea evenimentelor ”Cinema în aer liber” din Parcul Titan, București.

Zoli, alături de colegii din Zoli TOTH Project, a prezentat publicului cel mai nou concept de fusion muzical din România, combinând genul clasic cu cel electro, pop sau rock. Prin sincronizarea celor 21 de instrumentisti cu proiecţii video personalizate şi efecte pirotehnice în acord cu muzica, bucureştenii s-au bucurat de un concert total comparat de mulți dintre spectatori cu show-urile Jean Michael Jarre.
Zoli TOTH Project Parcul Titan-114
“Mă bucur mult să văd că avem și în România un public numeros pentru concerte concept. Comparația cu Jean Michael Jarre mă onorează și sper ca într-un timp cât mai scurt să ajung la același nivel ”, a declarat Zoli TOTH.

Zoli TOTH colaboreaza pe partea muzicala cu maestrul Adrian Enescu.

„Cinema în aer liber” se află la cea de-a IV-a ediţie şi este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film în parcul Titan, parc care aniversează în acest an o jumătate de secol de existenţă. „Cinema în aer liber” se va desfăşura în perioada 4 august 2015 – 6 septembrie 2015.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole