Zoli TOTH Project in premieră la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Zoli TOTH Project in premieră la Hard Rock Cafe

În cei doi ani de la înființare, Zoli TOTH Project are o activitate bogată și diversificată, concertând pe scenele marilor festivaluri – cum ar fi Electric Castle sau „Cinema în aer liber”, dar și Festivalul „Enescu” – pe scena Teatrului „Bulandra”, dar și la petreceri exclusiviste.

Pe 20 mai 2016, Zoli TOTH Project susține pentru prima dată un recital la Hard Rock Cafe, prezentând premiera show-ului #COCOON. Un fragment al acestuia a putut fi urmărit în cadrul finalei concursului Eurovision România 2016.

Zoli TOTH Project este creația reputatului muzician Zoli TOTH, recunoscut pentru apartenența la trupa Sistem, dar și pentru proiectele sale individuale. Trupa s-a născut din dorința lui Zoli de a pune față în față instrumente de percuție clasice și neconvenționale. Formula de concert include marimba, vibrafon, diferite instrumente de percuție (unele inventate, incluzând instrumentul COCOON, realizat prin printare 3D, o premieră în România), vioară, violoncel etc. Această combinație de instrumente nu se mai regăsește în formula niciunei alte trupe, fiind un unicat la nivel mondial.

Spectacolul #COCOON pune în valoare aceste elemente și aduce un sound total nou, cele mai multe piese fiind semnate chiar de Zoli TOTH, pe orchestrațiile lui George Călin. Pe ritmuri foarte energice, folosind uneori teme inspirate din muzica tradițională, #COCOON vorbește despre noi începuturi, despre renaștere la toate nivelurile.

Publicul care va veni la Hard Rock Cafe va fi implicat într-o povestea muzicală creată de Zoli TOTH Project.

Biletele s-au pus în vânzare în format electronic pe http://www.iabilet.ro/bilete-zoli-toth-project-prezinta-show-ul-cocoon-in-premiera-la-hard-rock-cafe-25411/, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar și în ziua concertului la intrare.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner