Zoli TOTH Project la Bucharest Music Film Festival

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Zoli TOTH Project la Bucharest Music Film Festival

Despre noul proiect muzical marca Zoli TOTH Project, #Cocoon, s-a spus că este spectaculos, a fost asemănat cu muzica lui Jean Michele Jare și Vanghelis datorită stărilor pe care le creează, a fost primit cu entuziasm de un public diversificat. Cei de la ARCUB îl consideră foarte vizual, cinematografic, astfel încât Zoli TOTH Project a fost invitat să susțină un recital în cadrul Bucharest Music Film Festival.

Joi, 15 septembrie 2016 ora 20:00, Zoli TOTH Project va fi pe scena din Piața Universității, într-o formulă extinsă. Trupa vine împreună cu 15 prieteni și aduce multe surprize. Varianta extinsă a show-ului #Cocoon s-a îmbogățit cu piese noi, unele dintre acestea fiind create special pentru Bucharest Music Film Festival de Zoli TOTH în colaborare cu George Călin.

zoli-toth-projectZoli TOTH Project este un proiect inedit pe plan mondial prin combinația de instrumente și sonorități. Inițiat de binecunoscutul muzician Zoli Toth, proiectul curprinde cele mai diverse instrumente de percuție – marimba, vibrafon, toomuri, toacă, cuve de mașină de spălat etc etc – în combinație cu instrumente cu corzi și DJ set. Cei șase membrii ai trupei sunt toți absolvenți ai facultăților de muzica – Zoli Toth, Iulia Băndilă, Irina Radu, Imola Tamas, Bogdan Pop și Mihai Grigore.

#Cocoon este o creație marca Zoli TOTH, în care îmbină ritmuri moderne cu sonorități din muzica tradițională și clasică.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner