Site icon E-Zine

Zoli TOTH Project la Bucharest Music Film Festival

Despre noul proiect muzical marca Zoli TOTH Project, #Cocoon, s-a spus că este spectaculos, a fost asemănat cu muzica lui Jean Michele Jare și Vanghelis datorită stărilor pe care le creează, a fost primit cu entuziasm de un public diversificat. Cei de la ARCUB îl consideră foarte vizual, cinematografic, astfel încât Zoli TOTH Project a fost invitat să susțină un recital în cadrul Bucharest Music Film Festival.

Joi, 15 septembrie 2016 ora 20:00, Zoli TOTH Project va fi pe scena din Piața Universității, într-o formulă extinsă. Trupa vine împreună cu 15 prieteni și aduce multe surprize. Varianta extinsă a show-ului #Cocoon s-a îmbogățit cu piese noi, unele dintre acestea fiind create special pentru Bucharest Music Film Festival de Zoli TOTH în colaborare cu George Călin.

Zoli TOTH Project este un proiect inedit pe plan mondial prin combinația de instrumente și sonorități. Inițiat de binecunoscutul muzician Zoli Toth, proiectul curprinde cele mai diverse instrumente de percuție – marimba, vibrafon, toomuri, toacă, cuve de mașină de spălat etc etc – în combinație cu instrumente cu corzi și DJ set. Cei șase membrii ai trupei sunt toți absolvenți ai facultăților de muzica – Zoli Toth, Iulia Băndilă, Irina Radu, Imola Tamas, Bogdan Pop și Mihai Grigore.

#Cocoon este o creație marca Zoli TOTH, în care îmbină ritmuri moderne cu sonorități din muzica tradițională și clasică.

Exit mobile version