2007, un al al schimbarii pentru Andreea Banica

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » 2007, un al al schimbarii pentru Andreea Banica

Andreea Marin lasa in urma un an plin, de care este multumita, chiar daca spune ca intotdeauna se poate mai mult, si se pregateste sa dea piept cu 2007, pe care l-a pus sub semnul unor schimbari esentiale ce vor surveni in plan profesional, dar si personal. Cea mai importanta dintre ele se refera la emisiunea "Surprize, Surprize" pe care ar putea sa nu o mai prezinte incepand cu anul 2008, renuntare ce ii va aduce insa mai mult timp si liniste pentru familie.

-Pregatesti o emisiune speciala pentru Revelion 2007?

-Nu, dar pregatesc impreuna cu echipa mea o editie extraordinara a Surprizelor placute ale vietii pentru prima zi a anului 2007.

-Esti multumita de bilantul anului 2006, profesional si personal?

-Da, desi intotdeauna se poate mai mult.

-Ce-ti doresti pentru anul care vine?

-In anul ce vine voi face negresit pasi inainte, 2007 este un an al schimbarii pentru mine.

SURPRIZE, UN PROGRAM SOCIAL: Exista vreo emisiune de divertisment din Romania pe care o urmaresti cu placere?

-Da, exista mai multe, atat la TVR , cat si la alte posturi. Dar nu vreau sa mentionez vreun nume pentru ca n-as vrea sa supar pe nimeni involuntar.

-Crezi ca piata divertismentului romanesc mai are nevoie de diversificare ?

-Sigur ca da, chiar si noi care avem cea mai lunga istorie, una de 8 ani, venim cu idei noi in fiecare sezon. Rostul nostru ca oameni de televiziune este sa-i facem pe cei de acasa sa se simta bine si sa afle mereu lucruri noi si utile, nu sa-i plictisim. Dar "Surprize, Surprize" nu este un program de divertisment, ci unul in primul rand social, divertismentul este doar haina care imbraca toate cazurile serioase aduse in prim plan pentru a putea fi mai usor de urmarit sambata seara.

-Se anunta si alte campanii umanitare in care te vei implica in 2007 ?

-Bineinteles, a devenit un mod de viata pentru mine. Ca Ambasador UNICEF al Bunavointei am o misiune de urmat si responsabilitati in aceasta directie.

DE VORBA CU NAPOLEON: Care a fost ultima carte pe care ai citit-o si te-a impresionat ?

-Am citit in paralel doua carti, una dintre ele era o "restanta", imi tot promiteam din anii de scoala ca voi citi "Marele Gatsby" si am amanat mereu, nici nu stiu din ce motiv. A doua e o carte care tine de profesia mea si in care Larry King vorbeste despre experienta sa vasta ca moderator care a stat fata in fata cu personalitati de prima marime la nivel mondial de-a lungul carierei sale. Inca din titlu – "How to Talk to Anyone, Anytime, Anywhere" – cartea isi declina scopul: acela de a te invata cum sa porti o conversatie interesanta cu oricine, oriunde, in orice situatie. Fireste, e oarecum o exagerare tipic americana, dar cartea este chiar o lectie pentru jurnalistii de oriunde.

-Ce alta mare personalitate ti-ai dori sa mai intervievezi ?

-Chiar pe Larry King, de ce nu?

-Ce perioada istorica ti-ai alege pentru a intalni o personalitate pe care o admiri, cu care sa realizezi un interviu memorabil ?

-Pentru ca-mi ingaduiti sa visez, mi-ar placea sa ma intorc in timp pentru un virtual interviu cu Napoleon.

-Sarbatori fericite !

sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner