Horoscop zilnic

Previziunile astrale pentru data de 29 ianuarie 2022.

 • Berbec

  Daca in acest moment nu iti poti indeplini visurile, nu ar trebui sa renunti definitiv la ele. Cineva te va entuziasma din nou cu privire la unele dintre ele. Lasa-te dus/a de val fara sa te certi in acest weekend!

 • Taur

  Inlatura din calea ta o persoana foarte toxica care nu iti va aduce nimic bun in acest weekend. Daca este cineva din familie sau cineva care ti se impune intr-un fel, incearca sa privesti totul distant, ca pe ceva care nu are legatura cu tine.

 • Gemeni

  Sa-ti dezvolti intregul potential nu este ceva care se intampla de pe o zi pe alta. In acest weekend vei avea intr-adevar pe cineva aproape, poate persoana iubita sau un prieten, care te va face sa vezi o calitate magnifica pe care ai ai si pe care poate nu ai observat-o pana acum. Vei zambi.

 • Rac

  A admira pe cineva nu inseamna sa faci acelasi lucru pe care il face acea persoana. In acest weekend vei fi tentat/a sa o faci, dar cel mai bun lucru este sa continui asa cum ai fost tu pana acum, fara influente.

 • Leu

  Planifica-ti weekendul fara nicio presiune sau obligatie de a face ceva ce nu vrei. Este timpul sa faci ceea ce iti place, orice ar fi. Nimeni nu te poate invinovati ca ai nevoie de odihna fizica si mentala.

 • Fecioară

  Orice domeniu nou de actiune de care esti interesat/a, fie ca este sport sau ceva cultural, iti va oferi momente foarte bune in acest weekend. Vei simti ca totul se extinde si te face sa te simti mai viu.

 • Balanţă

  In acest weekend vei avea ocazia sa pui in ordine cateva chestiuni casnice sau documente pe care le aveai restante. Vei face multe cu mainile tale si vei contrui lucruri extraordinare. Te va relaxa sa faci asta.

 • Scorpion

  Nu vei sti cum sa procedezi cu o persoana care vine si pleaca din viata ta cand vrea. Este clar ca nu stie ce vrea. Asta te poate pune intr-o dispozitie proasta in acest weekend, dar, daca este partenerul/a de viata, ar trebui sa te gandesti mai serios la asta.

 • Săgetator

  Multe lucruri din jurul tau iti fura timpul si unul dintre ele este telefonul tau. Incearca sa renunti la el macar in acest weekend, fie si pentru o ora sau doua, si vei vedea ca acel timp este din nou al tau si nu ai altora. Trebuie sa iti golesti mintea de prea multe informatii.

 • Capricorn

  Daca cineva nu este de acord cu tine in acest weekend, cel mai bine e sa nu intri intr-o dezbatere, deoarece s-ar putea ajunge la conflict. Acest lucru este valabil in special in relatia cu partenerul/a de viata.

 • Vărsător

  Nu vei pierde nimic intreband o persoana de incredere despre o problema sensibila cu banii. Poate ca solutia este ca cineva sa-ti deschida ochii si sa lasi deoparte anumite capricii sau sa iti cobori nivelul de trai. Nu totul se masoara in lucruri materiale si stii asta foarte bine.

 • Peşti

  In acest weekend, viata ta va avea un alt ritm si vei face lucruri la care nu te asteptai si care vor fi destul de placute, chiar daca iti dau ceva teama. Timpul pe care il investesti in ele te va ajuta sa descoperi mai multe lucruri despre tine.


Sursa informatiilor: eva.ro