Horoscop zilnic

Previziunile astrale pentru data de 26 iulie 2021.

 • Berbec

  Astazi o sa revii la activitatile tale obisnuite, iar asta iti va lasa un gust amar. Dupa un concediu de neuitat, trebuie sa reiei acelasi program obositor de la locul de munca si sa rezolvi foarte multe probleme “urgente”. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu te ingrijorezi peste masura!

 • Taur

  Din punct de vedere emotional, lucrurile merg foarte bine pentru tine si te simti in sfarsit respectat/a. Continua sa ii arati partenerului aceeasi apreciere si, chiar daca acesta e mai temator din fire, nu va sfiiti sa visati frumos!

 • Gemeni

  Astazi vei primi o veste excelenta pentru tine si familia ta, iar asta te va bucura peste masura. Daca e vorba de obtinerea unui castig dintr-o sursa neasteptata, o sa fii inconjurat/a peste noapte de “prieteni”. Fii mai vigilent/a decat de obicei in aceste zile!

 • Rac

  Daca esti deja in concediu sau urmeaza sa pleci, trebuie sa stii ca o sa ai nevoie de mai multi bani decat estimasei. Din fericire, sunt multe persoane dispuse sa te imprumute, e suficient doar sa le faci un semn! Lasa orgoliul deoparte si profita de aceasta perioada frumoasa!

 • Leu

  Chiar daca ai impresia ca le stii pe toate, lucrurile nu stau deloc asa si s-ar putea ca azi sa te faci de ras din aceasta cauza. Renunta la atitudinea aceasta si incearca sa fii mai chibzuit/a! Pe seara, un prieten apropiat iti va prezenta o modalitate senzationala de petrecere a timpului liber!

 • Fecioară

  Pentru tine, fiecare zi este o provocare si ar fi bine ca lucrurile sa ramana asa. Marele tau atu este ca nu te plictisesti niciodata si reusesti sa extragi partea frumoasa din orice imprejurare. Tine-o tot asa!

 • Balanţă

  Aceasta saptamana se anunta a fi destul de dificila, mai ales daca in ultimul timp ai cam lenevit. E cazul sa dai dovada de maturitate si sa nu te mai ascunzi de munca! Nu uita, daca esti parinte esti un exemplu pentru cei mici!

 • Scorpion

  E posibil sa te confrunti in aceasta zi cu mici probleme de sanatate, dar asta nu trebuie sa te abata de planurile tale importante! Crezi ca o simpla durere de cap e o scuza suficienta ca sa ratezi anumite oportunitati care apar doar o data in viata? Cu siguranta ca nu, asa ca trage putin de tine si totul va fi bine!

 • Săgetator

  Partenerul tau de viata este tot mai gelos si suspicios? Raspunde-i cu aceeasi moneda ca sa poata pricepe cat este de deranjant prin gesturile sale! Nu ii permite sa te controleze pentru ca daca o va face, nu vei mai putea niciodata sa detii pozitia dominanta in relatie!

 • Capricorn

  Lucrurile vor merge excelent pentru tine astazi si vei obtine aprecieri din partea anumitor persoane destul de rezervate! Continua sa afisezi aceeasi modestie si daca e cazul, arata ca nu ai obtinut singur/a aceste rezultate!

 • Vărsător

  O ruda apropiata va apela la tine astazi si tu trebuie sa lasi totul deoparte ca sa o sprijini! E foarte posibil ca din aceasta cauza sa iti anulezi anumite planuri, ori sa intri in pusculita de economii. Totusi, nimic nu e mai important decat sanatatea ta si a familiei!

 • Peşti

  Prima parte a zilei va fi destul de obositoare pentru tine dar din fericire, vei avea mai multa energie dupa masa de pranz. Incearca sa iti planifici corespunzator activitatile pe aceasta zi, mai ales daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate!


Sursa informatiilor: eva.ro