Despre noi

Prima pagină » Despre noi

E-zine.ro a fost lansat in mediul online in luna aprilie a anului 2004. Proiectul a avut ca scop distribuirea informatiilor privind evenimentele si lansarile muzicale & culturale din Romania, atat pentru piata romaneasca, cat si pentru romanii de pretutindeni, fiind unul dintre primele webzine-uri pe aceasta nisa. In primul an de la lansare, site-ul a implementat probabil unul din primele sisteme de newsletter din Romania nisate pe industria muzicala, informand saptamanal sute de abonati despre cele mai recente lansari si concerte din Romania si diaspora.

De atunci, E-zine a reușit să construiască relații și parteneriate cu organizatori de evenimente, locații, case de discuri, teatre, trupe și artiști mainstream și underground, promoteri și agenții de PR din România, colegii nostri fiind prezenti la cele mai importante concerte si evenimente din tara.

Urmarim permanent realizarea de legaturi cu comunitatile romanesti si ne implicam activ in promovarea de evenimente muzicale si culturale atat la nivel national cat si international.

Membrii E-zine pot afla din timp despre evenimente, concerte si lansari, pot participa la concursuri sau pot vedea galerii foto si review-uri de concert.

E-zine este o publicatie europeana online cu acces gratuit. Daca vreti sa ne sustineti munca o puteti face prin apasarea butonului de “love/apreciere” de la sfarsitul noutatilor sau galeriilor foto si prin distribuirea articolelor pe retelele voastre sociale.
De asemenea va invitam sa va abonati la retelele noastre sociale, pentru a primi notificari de fiecare data cand postam noutati.

Multumim!

Echipa si colaboratori e-zine.ro:

  • Cezar Cazan
  • Iulia Cazan
  • Anca Ilnitchi
  • Catalin Ilnitchi
  • Razvan Aprodu
  • Diana Pastor
  • Anita Dale
  • Florin Matinca
  • Theodor Tudose
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 5 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9678 RON
GBP 1 x GBP = 5,7886 RON
USD 1 x USD = 4,5710 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 5 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
3 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner