32 de milioane, pretul divortului Madonnei

Cand iubirea moare intr-un cuplu, intervine divortul. Iar daca in despartire sunt implicate vedete, cu siguranta va cantari greu la buzunarul unuia dintre parteneri. Madonna stie acest lucru cel mai bine. Cantareata ii va plati lui Guy Ritchie 32 de milioane de lire sterline, dupa ce el va semna ca renunta la drepturile privind averea divei de 300 de milioane.

De fapt, Regina pop ii va completa regizorului un cec de 12 milioane si ii va inmana cheile de la o proprietate ce valoreaza 20 de milioane. Este de inteles ca Ritchie, 40 de ani, isi va pastra de asemenea si pub-ul Punchbowl, in valoare de trei milioane de lire sterline, in urma intelegerii pe care au incheiat-o dupa divortul scurt care a avut loc la Inalta Curte, pe 21 noiembrie.

Dar regizorul, care se crede ca are o avere estimata la 30 de milioane de lire, gratie filmelor ca „Snatch” si „RocknRolla”, a spus ca nu vrea niciun ban de la celebra sa nevasta. Se crede totusi ca suma de 12 milioane ar fi aparut dupa ce Madonna, in varsta de 50 de ani, ar fi refuzat sa imparta casa lor din Marylebone, din vestul Londrei. „A obtinut suma imediat. Guy si-a dorit sa ramana in casa lor din Londra, dar Madonna a refuzat sa o imparta cu el, si se pare ca i-a dat 12 milioane drept compensatie. Ea a decis inainte ca ar trebui sa ia Ashcombe House, din Wiltshire”, a declarat o sursa.

Cuplul va imparti insa custodia copiilor lor, Rocco, de opt ani, si David, fiul adoptat de trei ani. Caci asa se intampla de obicei cand parintii se cearta: cei mici au cel mai mult de suferit.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: