4 categorii de bilete la concertul Lara Fabian de la Craiova au fost deja epuizate

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » 4 categorii de bilete la concertul Lara Fabian de la Craiova au fost deja epuizate

Fanii cântăreței Lara Fabian care nu și-au achiziționat biletul pentru concertul ce va avea loc în data de 11 decembrie 2016, la Sala Polivalentă din Craiova, au motive să se grăbească, numărul locurilor disponibile scăzând pe zi ce trece.

Pâna la acest moment, patru categorii de bilete sunt deja sold-out, alte două fiind foarte aproape de epuizare.

După concertele extraordinare susținute cu casa închisă în primăvara acestui an, la București și Cluj, Lara Fabian va concerta pentru prima dată în prezența admiratorilor săi din Craiova, grație agenției Premium Booking, organizatorul evenimentului. Concertul cântăreței de la Craiova face parte din cadrul turneului internațional ce promovează cea mai recentă apariție discografică, « Ma Vie Dans La Tienne ».

Cu peste 32 milioane de discuri vândute, numeroase distincții de importanță majoră și colaborări memorabile cu artiști de notorietate,  Lara Fabian este cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile. Succesul Larei Fabian se reflectă și prin prezența masivă a publicului spectator la concertele sale. Anul acesta, turneul « Ma Vie Dans La Tienne » a înregistrat  un adevărat record, căci toate concertele sale au fost susținute cu casa închisă.

În acompaniamentul band-ului său, minunata voce a Larei Fabian  va răsuna la Sala Polivalentă din Craiova timp de aproximativ două ore. Concertul va cuprinde atât melodii de pe noul album, precum și refrenele care au cucerit inimile tuturor spectatorilor de pe întreg mapamondul, precum:   ”J’y crois encore”, ”Tu es mon autre”, ”I will love again”, ”Adagio”, ”Danse”, ”Je suis malade” sau ”Je t’aime”.

Vă reamimtim că biletele pentru concertul LARA FABIAN de la Sala Polivalentă Craiova sunt disponibile atât online pe www.bilete.ro cât și la casa de bilete a Sălii Polivalente Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben, în magazinele Inmedio, Germanos  și oficiile Poștei Române.

Lara Fabian VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=_zghquyoOZ0

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,9010 RON
USD 1 x USD = 4,6356 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner