500 de semnaturi pentru pastrarea in concurs a piesei lui Moga

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » 500 de semnaturi pentru pastrarea in concurs a piesei lui Moga

Odiseea muzicala a lui Marius Moga, prilejuita de Eurovisionul de anul asta, a nascut o multime de pasiuni. Omul a facut drumuri la Londra, pentru a obtine verdicte care sa demonteze acuzatiile de plagiat; a facut turul televiziunilor sustinandu-si cauza; a facut urat la aflarea deciziei de a fi descalificat, pentru difuzare anterioara termenului-limita impus de regulament. A facut, mai presus de toate astea, ravagii printre romani.

Fanii sai, care au votat la cea de-a doua semifinala piesa “Dracula, my Love”, s-au apucat de trimis sms-uri furibunde la emisiunile tv. Au deplans “lucraturile” carora favoritul lor le-a cazut victima, mergand pana-ntr-acolo incat sa sustina ca melodia lui Moga era singura capabila sa ne reprezinte cu succes.

Ba chiar sa castige competitia internationala. “Le-a fost frica de faptul ca o sa castige la Helsinki, iar noi n-avem bani sa organizam Eurovisionul viitor”, a fost concluzia vizionara a unui sustinator.

Chiar daca s-au scandalizat in preajma telefonului, admiratorii lui Moga, ai Andrei si cei pe care si i-au trecut in cont baietii de la Simplu au ajuns la concluzia ca asa nu vor rezolva mare lucru. Drept urmare, s-au apucat de redactat si semnat petitii. Cam 500 de oameni si-au trecut numele pe solicitarea online de a mentine in concurs piesa lui Moga. Chiar si asa, odata data sentinta de incalcare a regulamentului impus de organizatori, nici macar un referendum n-ar putea sa-l ajute pe compozitor.

sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner