Concert COMPACT electroacustic la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert COMPACT electroacustic la Hard Rock Cafe

Joi, 13 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei. Showul va fi unul electroacustic adica va fi impartit in doua: o parte acustica si alta electrica iar trupa va avea o serie de invitati speciali pe care ii vom anunta in curand, acesta fiind primul show de gen din istoria trupei.


Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul COMPACT se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare

Biletele au următoarele preţuri:

  • 65 de lei, cu loc la masă, în sală
  • 80 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 65 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 65 de lei – acces general, cu loc la masă, în limita locurilor disponibile.


Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM

Evenimente Recomandate
Ciornă automată
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9710 RON
GBP 1 x GBP = 5,7967 RON
USD 1 x USD = 4,5892 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 martie 2024

Acum la Bucureşti
16 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner