Abonamente pentru concertele JOHN ABERCROMBIE, CHARLIE PARKER & DIZZY GILLESPIE Tribute și MARC CARY, de la Sala Radio

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Abonamente pentru concertele JOHN ABERCROMBIE, CHARLIE PARKER & DIZZY GILLESPIE Tribute și MARC CARY, de la Sala Radio

 

Jazz Syndicate Live Sessions vine în întâmpinarea publicului și oferă bilete – abonament la trei dintre cele mai spectaculoase concerte de jazz din această toamnă, de la Sala Radio.

Astfel, în Rețeaua Eventim, au fost puse în vânzare abonamente pentru concertele John Abercrombie, din data de 17 octombrie 2015, Charlie Parker & Dizzy Gillespie Tribute, din data de 15 noiembrie 2015 și Marc Cary, din 22 noiembrie 2015.

Abonamentele pot fi cumpărate la prețuri începând cu 190 de lei și permit accesul la toate cele trei concerte, prețul fiind substanțial redus față de biletele individuale pentru fiecare dintre evenimente.

Abonamentele pot fi achiziționate accesând următorul link:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/jazz-syndicate-live-sessions-bucuresti-sala-radio-817919/performance.html

Primul din seria de trei evenimente prezentate de Jazz Syndicate Live Sessions în toamna acestui an este John Abercrombie Quartet. Legendarul jazzman ajunge pentru prima oară în București, pentru a susține un concert în data de 17 octombrie 2015, de la ora 20:00, la Sala Radio.

Acompaniat de Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) și Joey Baron (baterie), John Abercrombie pregătește un adevărat regal de jazz. De la legendarul album Timeless, până la cel mai recent material discografic, 39 Steps, înregistrat chiar alături de muzicienii cu care Abercrombie va urca pe scena Sălii Radio, concertul de la București va fi o călătorie muzicală ce va trece prin aproape jumătate de secol de carieră a emblematicului muzician. Abercrombie este un mare experimentator, reușind să uimească și să inoveze de fiecare dată.

Chitaristul revine la o configurație a instrumentelor bazată pe pian, ca la începutul anilor 70, colaborarea cu Marc Copland dovedindu-se a fi o alegere foarte inspirată.

Bătrânii obișnuiau să zică – spune o poveste! Cred că e o modalitate frumoasă de a descrie ceea ce fac. Parțial, are de-a face cu abilitatea de a auzi cu adevărat muzica. Trebuie să urmărești cu atenție ceea ce cânți, procesul devenind de multe ori intuitiv, ca și când instinctul sau urechile îți dictează ceea ce urmează, spune Abercrombie.

Fii sincer cu tine însuți. Fii sincer cu ceea ce auzi și cu ceea ce simți și încearcă să aduci la suprafață toate acestea prin muzică. Aceste cuvinte le vom putea vedea transpuse live, într-un concert de excepție, în data de 17 octombrie 2015, la Sala Radio din Capitală.

Biletele pot fi achiziţionate prin Reţeaua Eventim.ro şi Rețeaua IaBilet.ro.

Video:

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/1628427434080572

Un eveniment organizat de Jazz Syndicate Live Sessions și recomandat de MAGIC FM

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9672 RON
GBP 1 x GBP = 5,7927 RON
USD 1 x USD = 4,5844 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner