Adrian Despot și Undoo revin în rolurile de MC și DJ la Red Bull Music SoundClash

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Adrian Despot și Undoo revin în rolurile de MC și DJ la Red Bull Music SoundClash

Confruntarea muzicală a anului, Grasu XXL vs. Loredana la Red Bull Music SoundClash, are nevoie de o echipă completă atât la platane, cât și pe scaunul arbitrului, așa că Adrian Despot revine la ediția 2018 în rolul de MC, iar Dj Undoo își pregătește mixurile pentru 21 noiembrie 2018, la Sala Polivalentă din București. Începând de azi biletele sunt disponibile la preț întreg pe www.redbull.ro/soundclash.


Rolul de MC i s-a potrivit mănușă anul trecut, la prima ediție Red Bull Music SoundClash, astfel că nimic nu pare mai natural decât întoarcerea lui Adrian Despot ca arbitru imparțial în 2018. Marcă înregistrată de prin ’96, când a apărut în viața publică la emisiunea „Școala Vedetelor” și s-a alăturat trupei Vița de Vie, Adrian Despot, un artist redutabil și greu de de impresionat, spune că abia așteaptă seara SoundClash-ului: „O Polivalentă plină care își susține favoritul, emoțiile din cele două tabere, pregătirile și întreg conceptul fac din Red Bull Music SoundClash cel mai intens eveniment muzical de la noi. Sunt mândru să fiu din nou gazdă și mă bucur să văd cum spiritul competitiv Red Bull cucerește industria noastră muzicală pentru al doilea an consecutiv!”

Gata de acțiune ca-n filme, Adrian Despot e pregătit să ne ghideze printre cele patru runde ale battle-ului. După un Warm Up ca la carte, unde fiecare artist își va încălzi fanii cu trei piese din repertoriul propriu, urmează prima rundă din SoundClash, The Cover, unde Grasu XXL și Loredana interpretează, pe rând, câte o melodie cunoscută în stilul propriu. Seara continuă cu The Take Over, un ping-pong muzical unde cei doi combatanți își vor prelua piesele din mers, unul de la altul, și le vor interpreta în propriul stil, în timp ce la The Clash, Grasu XXL și Loredana vor interpreta propriile lor piese în trei stiluri muzicale diferite. Și cum orice show reușit are un final fabulos, la ultimă rundă fiecare artist va scoate The Wild Card din mânecă, mai exact câte un invitat-surpriză, ținut secret până-n clipa în care urcă pe scenă.

Red Bull Sound Clash Bucharest, Romania

Un veteran al industriei ce completează careul de ași de pe 21 noiembrie, Dj Undoo va lua cu asalt Sala Polivalentă cu o rețetă imbatabilă de mixuri: o parte old-school, o parte cool și o parte din tot ce ne place. DJ și producător, Alexandru Damian Mihăilă (Best Hip Hop DJ/Turntablist din România) și-a făcut o reputație solidă din a împinge granițele convenționalului până cedează. Face muzică de aproape 21 ani, are în palmares mai multe albume, numeroase colaborări și o serie extinsă de evenimente live, din 2013 susţine cursuri de DJ-ing şi turntablism și este primul român care a ajuns în finala mondială a campionatului mondial de DJ-ing Red Bull Thre3style (2014), care i-a reunit pe cei mai buni DJ din lume. „Cred că Red Bull Music SoundClash este cel mai cool și mai așteptat eveniment muzical al anului din București. Sunt bucuros și onorat să iau parte și la ediția din acest an, de-abia aștept să ne vedem acolo. Big up!”, spune Dj Undoo.

De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în fața fanilor dueluri artistice creative cu miză emoțională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, și DJ se băteau pentru atenția publicului. Prima ediție a Red Bull Music SoundClasha avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Experiența Red Bull Music SoundClash se trăiește cel mai bine între cele 2 scene. De aceea, au fost puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare. După epuizarea lor, vor fi puse în vânzare bilete cu locuri în tribune. Biletele sunt disponibile pe www.redbull.ro/soundclash la prețul de 69 lei, urmând ca, în cazul în care mai rămân locuri, să poată fi achiziționate și la fața locului cu 79 lei.

Partener principal Banca Transilvania. Susținut de Lidl. Powered by Kiss FM.

Rămâi la curent cu noutățile Red Bull Music SoundClash pe pagina de eveniment de pe Facebook.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
26 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner