ALBUMUL “LAST YEAR WAS COMPLICATED” AL LUI NICK JONAS A DEBUTAT DIRECT PE PRIMA POZITIE IN BILLBOARD 200

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » ALBUMUL “LAST YEAR WAS COMPLICATED” AL LUI NICK JONAS A DEBUTAT DIRECT PE PRIMA POZITIE IN BILLBOARD 200

Mult anticipatul album al lui Nick Jonas, “Last Year Was Complicated”, lansat pe 10 iunie 2016 la Safehouse/Island Records, a intrat in topul Billboard direct pe prima pozitie. Aceasta lansare marcheaza si cea mai inalta pozitie a unui album din cariera solo a lui Nick Jonas.

Nick Jonas a fost declarat “Artistul International al anului” in cadrul iHeartRadio Much Music Awards.

“Last Year Was Complicated” a debutat pe prima pozitie in topul albumelor iTunes in peste 20 de tari. Albumul contine actualul single al artistului “Close”, featuring Tove Lo, care a adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe VEVO si a primit discul de platina. Nick Jonas a luat acasa si premiul pentru “Artistul International al Anului” la premiile iHeartRadio Canada Much Music Video Awards, din Toronto.

Noul album include colaborari cu: producatorul castigator al premiilor Grammy Max Martin (ce a mai colaborat cu Taylor Swift, Ellie Goulding, The Weeknd), producatorul Jason Evigan (“Chains”) and compozitorii Nolan Lambroza si Simon Wilcox (“Jealous”). “Last Year Was Complicated” este acum disponibil la toti partenerii.

Nick Jonas o va insoti pe Demi Lovato in turneul “Honda Civic Tour: Future Now”, ce debuteaza pe 29 iunie, in Atlanta, Georgia. Jonas si Lovato vor concerta si la cea de-a 43-a editie a Boston Pops Fireworks Spectacular, pe 4 iulie.

Albumul “Last Year Was Complicated” este disponibil pentru download si streaming:

https://umr.lnk.to/LastYearWasComplicatedNe

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,9010 RON
USD 1 x USD = 4,6356 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner