Alessia Cara a lansat piesa “Sweet Dream”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Alessia Cara a lansat piesa “Sweet Dream”

Alessia Cara pregateste lansarea celui de-al treilea album prin piesa “Sweet Dream”.

Asculta aici : https://umu.lnk.to/AlessiaCaraSDPR

Noul album va atinge tema dualitatii. “Sweet Dream” reprezinta greutatile si neputinta artistei din ultimii doi ani. Este vorba despre insomnie si nopti pierdute cu tot felul de scenarii in cap.

Videoclipul piesei va fi transmis in premiera de MTV si in Times Square. Cunoscuta pentru performantele live pline de emotie, Alessia va canta noua melodie la “Late Show with Stephen Colbert” si in cadrul emisiunii “Live with Kelly & Ryan”.

Alessia Cara este o cantareata si compozitoare canadiana, castigatoarea Grammy-ului “Best New Artist” in 2018. Piesa de debut, “Here”, a fost cea mai virala melodie pe Spotify in 2015, fiind certificata cu 3 discuri de platina in America. Cele mai cunoscute piese ale Alessiei sunt: “Scars to Your Beautiful”, “Stay” impreuna cu Zedd, “How Far I’ll Go”, “1-800-273-8255” impreuna cu Logic, “Trust My Lonely”, “Out Of Love”.

Artista a castigat mai multe premii importante, printre care: “Breakthrough Artist of the Year” la JUNO Award in 2016, “Rule Breaker” la Billboard Women in Music, “Best Electronic Dance Video” si “Best Fight Against The System” la MTV VMAs in 2017, ASCAP Pop Awards, “Dance Song of the Year” la Heart Radio Music Awards, “Best World Stage Performance” la MTV EMA, dar si multe alte nominalizari.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner