Alexa Dragu lansează versiunea live a piesei „Haos”

Alexa Dragu lansează versiunea live a piesei „Haos”

Alexa Dragu a pregătit o nouă surpriză pentru noi. La nici o săptămână de la lansarea piesei „Haos”, artista revine cu versiunea live a piesei. Neînfricată și plină de determinare, Alexa Dragu ne impresionează încă o dată cu vocea ei puternică și cristalină. Într-o ținută „classy but sassy”, artista interpretează piesa „Haos” alături de band-ul său, într-un decor alb, în contrast cu ținutele negre, care subliniază antiteza haos versus liniște.

Stream / Download: https://AlexaDragu.lnk.to/Haos-LivePR

Versiunea originală a single-ului „Haos” a fost lansată pe 16 iulie 2021. Piesa a fost scrisă de Alexa Dragu, iar la compoziție, artista a colaborat cu Eduard Santha și Marius Pop, care s-au ocupat și de producție. Mesajul acestei piese rezonează profund cu artista, aceasta declarând:

„O piesă pe care o iubesc, e piesa mea de protest”.

Urmareste videoclipul aici :

 

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

 

Alexa Dragu lansează versiunea live a piesei „Haos”

Alexa Dragu lansează versiunea live a piesei „Haos”


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole