Alexandra Pavel a lansat videoclipul si piesa “Inflamabil”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Alexandra Pavel a lansat videoclipul si piesa “Inflamabil”

Alexandra Pavel (ex Misty) a lansat ieri noul single si videoclip, “Inflamabil”. Lansarea a avut loc in cadrul unui eveniment la Institutul Francez.

La aceasta lansare au fost prezenti pentru a o sustine pe artista, prieteni dragi Alexandrei, Gabriel Cotabita, Alexandra Ungureanu, Karie, Mihai Chitu si multi altii. “Familie, prieteni, artisti, presa, casa mea de discuri, MediaPro Music, toti au fost alaturi de mine aseara la evenimentul de lansare si am avut parte de toata sustinerea din lume”, a spus Alexandra Pavel.

aadaskj“Sunt foarte fericita si sper sa ating sufletele oamenilor cu aceasta piesa si videoclip. Am avut parte de o echipa minunata unde toti s-au implicat si au muncit enorm. Multumesc iubitului meu, Keo, pentru ca mi-a compus o frumoasa, puternica si sensibila in acelasi timp, o piesa ce vorbeste despre o dragoste aprinsa pe care sunt convinsa ca am simtit-o sau o simtim cu totii la un moment dat”, ne-a declarat Alexandra.

De asemenea, artista a multumit intregii sale echipe in discursul pe care l-a tinut in cadrul evenimentului de aseara, de la Instututul Francez. “Bogdan Muresan, ex Ca$$a Loco este cel care a realizat mixul si masterul piesei, bunul meu prieten Marian Capet care s-a ocupat de conceptul si povestea videoclipului, dar si de hairstyling-ul meu, Mihai Laz s-a ocupat de regie, Elena Cornila – fotograf, Nhung Bucur – makeup artist, Marisa Paloma care a realizat frumoasele tinute din videoclip. Echipa este foarte mare si imi doresc sa ii mentionez pe toti caci am muncit cu totii cot la cot” a mai spus artista.

Vezi aici videoclipul Alexandra Pavel – “Inflamabil”

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/MistyMusicOfficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/

https://www.facebook.com/umusicro/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner