Alexandra Stan lansează prima piesă în spaniolă alături de mexicanul Axel Muniz

După multe hituri de succes în limba engleză, franceză şi română, a venit timpul ca Alexandra Stan să lanseze primul single cântat în totalitate în spaniolă – “Siempre tu”.

Piesa este o colaborare cu Axel Muniz, artistul mexican care şi-a dorit foarte mult să cânte cu Alexandra Stan, care a acceptat propunerea, după cum spune: “Am fost contactată prin producătorul Gabriel Huiban, care se cunoaşte cu Axel Muniz, mi-au arătat piesa şi am zis “da”, chiar îmi doream să am un single şi în spaniolă. Eu susţin artiştii fresh şi chiar mă bucur că vocile noastre s-au potrivit perfect în ‘Siempre tu’”.

Cum cei doi cântăreţi se află în colţuri diferite ale lumii, videoclipul a fost filmat în Barcelona cu artista româncă şi în Mexic cu Axel Muniz sub regia lui Manuel Escalante, punând în scenă manifestarea dragostei într-un mod virtual.

https://www.youtube.com/watch?v=n_rwWOGqPZM&feature=youtu.be

“Siempre Tu”, compusă de Axel Muniz şi de doi producători din Los Angeles, şi-a făcut deja loc în topurile din America Latină, iar acum, prin lansarea videoclipului, Alexandra Stan îşi anunţă fanii din întreaga lume de noul ei single în spaniolă.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole