Alexandra Stan lansează prima piesă în spaniolă alături de mexicanul Axel Muniz

Alexandra Stan lansează prima piesă în spaniolă alături de mexicanul Axel Muniz

După multe hituri de succes în limba engleză, franceză şi română, a venit timpul ca Alexandra Stan să lanseze primul single cântat în totalitate în spaniolă – “Siempre tu”.

Piesa este o colaborare cu Axel Muniz, artistul mexican care şi-a dorit foarte mult să cânte cu Alexandra Stan, care a acceptat propunerea, după cum spune: “Am fost contactată prin producătorul Gabriel Huiban, care se cunoaşte cu Axel Muniz, mi-au arătat piesa şi am zis “da”, chiar îmi doream să am un single şi în spaniolă. Eu susţin artiştii fresh şi chiar mă bucur că vocile noastre s-au potrivit perfect în ‘Siempre tu’”.

Cum cei doi cântăreţi se află în colţuri diferite ale lumii, videoclipul a fost filmat în Barcelona cu artista româncă şi în Mexic cu Axel Muniz sub regia lui Manuel Escalante, punând în scenă manifestarea dragostei într-un mod virtual.

https://www.youtube.com/watch?v=n_rwWOGqPZM&feature=youtu.be

“Siempre Tu”, compusă de Axel Muniz şi de doi producători din Los Angeles, şi-a făcut deja loc în topurile din America Latină, iar acum, prin lansarea videoclipului, Alexandra Stan îşi anunţă fanii din întreaga lume de noul ei single în spaniolă.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe