Alexandra Uşurelu prezintă noul videoclip chiar de Ziua Femeii

Prima pagină » Noutăţi » Alexandra Uşurelu prezintă noul videoclip chiar de Ziua Femeii

Marți, 08 martie 2016, Alexandra Uşurelu continuă seria spectacolelor deosebite, printr-un concert la Biutiful by Fratelli.

Frumoasa cântăreaţă va susţine un concert alături de band-ul său, Muse Quartet şi Cristina Răducan la flaut, unde va prezenta publicului videoclipul celui mai nou cântec al ei, “Suflet, rămâi pur”, prima melodie de pe cel de-al doilea album la care Alexandra Uşurelu lucrează în prezent.

“Am avut aproape 300 de concerte în ultimii 3 ani jumătate. Aştept concertul de pe 8 martie ca şi cum ar fi primul. “Suflet, rămâi pur şi te-mprăştie împrejur” este acea “reţetă” pe care eu n-am uitat-o şi o aplic încă de la primul meu concert, şi este totodată numele cântecului pe care îl voi lansa pe 8”, mărturiseşte artista.

Până la apariţia oficială a clipului “Suflet, rămâi pur”, Alexandra Uşurelu ne prezintă o frântură din materialul video, filmat ”pe sub praf și nori de fum”, după cum completează cântăreaţa.

Teaser “Suflet, rămâi pur”: https://youtu.be/pBXMgUN17tg

“La capătul lumii” este unul dintre cele mai bine vândute albume lansate în mod independent din România. Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii trei ani jumătate în cea mai mare parte pe bilete și peste 10.000 de albume vândute, Alexandra Ușurelu devine, astfel, cea mai bine vândută artistă indie a ultimilor ani.

Cum Alexandra îşi doreşte să se concentreze acum pe realizarea unui nou album, aceasta susţine că va lua o mică pauză de la concerte până în toamnă, când este programat a fi lansat cel de-al doilea album al său.

Până atunci însă, o puteţi asculta pe 8 martie, ora 21, la Biutiful by Fratelli: https://www.iabilet.ro/site/event/24743/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner