ALEXANDRU JULA, ULTIMUL ROMANTIC, in turneu national

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » ALEXANDRU JULA, ULTIMUL ROMANTIC, in turneu national

De peste sase decenii, cunoscutul interpret Alexandru Jula se afla in inimile iubitorilor muzicii usoare romanesti pentru vocea sa calda, inconfundabila, pentru farmecul si umorul lui extraordinar, pentru bonomia lui, dar mai ales pentru talentul slefuit si slagarele care au scris povestea excelentei sale in muzica.

In luna iunie a acestui an, vedete ale muzicii si umorului romanesc il vor sarbatori pe marele cantaret al iubirii, in spectacolul ”ULTIMUL ROMANTIC”, prezentat in cadrul unui mini-turneu national in sase orase. Titlul poarta, de asemenea, si numele cartii biografice a artistului, scrisa de Oana Georgescu.

Mini-turneul va cuprinde reprezentatii programate astfel:

  • 19 iunie 2017, la Cinema Dacia din Resita, de la ora 20:00;
  • 20 iunie 2017, la Cinema Luna din Caransebes, de la ora 20:00;
  • 21 iunie 2017, la Cinema Timis din Timisoara, de la ora 20:00;
  • 22 iunie 2017, la Teatrul de Arta din Deva, de la ora 20:00;
  • 23 iunie 2017, la Teatrul Municipal Traian Grozavescu din Lugoj, de la ora 20:00;
  • 26 iunie 2017, la Cinema Dacia din Arad, de la ora 20:30.

”ULTIMUL ROMANTIC”, este un spectacol menit sa mearga direct la suflet, sa aduca in atentia publicului melodii de odinioara si valori artistice de necontestat. Cele mai cunoscute si iubite piese ale lui Alexandru Jula, printre care “Sa nu spui iubirii adio nicicand”, “Cand liliacul va-n-flori din nou”, “Sotia prietenului meu”, “Glasul tau, numele tau”, “Te stiu de cand e lumea”, “Vorbeste-mi de iubire” sau “N-am sa uit nicicand iubirea”, se vor adauga amintirilor si momentelor umoristice speciale, prezentate de actorul Jean Paler, precum si refrenelor celor mai frumoase slagare interpretate de artisti interpreti de calibru, invitati in concert, precum: Ileana Sipoteanu, Stela Enache, Marina Florea sau Alexandra Canareica.

In acelasi timp, melomanii de ieri si de azi vor avea parte de o reintalnire emotionanta cu una dintre cele mai cunoscute voci ale ”Epocii de aur”, marele tenor Florin Georgescu. Maestrul Florin Georgescu a inregistrat un succes urias in concertele sustinute pe cele mai prestigioase scene din intreaga lume si a fost sigurul tenor roman pentru care admiratorii au spart geamurile Operei Romane in dorinta disperata de a-l vedea si auzi. Participarea extraordinara a marelui muzician, cantaret de opera, opereta si ambasador al romantei, va completa tabloul ultimului romantic, cu selectii de arii celebre din operete si cantonete, ca: ”Te voi rapi la noapte”, Mi-e dor, de-o fata mi-e dor”, ”Frumoasa mea cu ochii verzi” sau ”Corbaierii”, care de-a lungul timpului au sensibilizat audienta feminina.

Intr-o cariera de peste sase decenii, Alexandru Jula a lansat sute de cantece, de cele mai diverse genuri, iar succesul la marele public a fost argumentul major pentru care si-a dedicat viata scenei, fara nici un compromis. Nu canta muzica veche sau muzica noua, ci canta muzica de calitate, cu versuri pentru suflet, care isi pastreaza valoarea in timp. Alexandru Jula ramane in continuare un mare romantic al muzicii usoare romanesti.

Biletele pentru reprezentatiile spectacolului ”ULTIMUL ROMANTIC” au fost puse in vanzare la pretul general de 60 lei si pot fi achizitionate atat online prin WWW.BILETE.RO cat si de la punctele de vanzare ale Oficiilor Postei Romane, magazinele Inmedio si Germanos sau de la casele de bilete ale salilor de spectacol. Rezervari si informatii: 0787/555.049.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner