Allochiria va sustine un concert in Quantic, pe 9 iunie 2024

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Allochiria va sustine un concert in Quantic, pe 9 iunie 2024

Allochiria revine in Romania! Pe data de 9 iunie 2024, grecii de la Allochiria urcă pe scena din Quantic pentru un show exploziv, cu un amestec fascinant de post-sludge, prog-sludge, post-black metal și post-metal care combină melodicitatea și greutatea riff-urilor de chitară, melodii ciudate și țipete din altă lume.

Biletele se pot cumpara online, din reteaua iabilet.ro sau de la adresa http://bilete.quantic.pub/bilete-concert-allochiria-98183/

Allochiria este o trupă de post/prog/sludge formată în Atena, Grecia în 2008.

Trupa a susținut nenumărate spectacole live și festivaluri de-a lungul anilor, împărțind scena cu trupe precum Amenra, Social Distortion, Botch, Deafheaven, Year of No. Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky și Deaf Kids.

Au lansat un EP (2010) si două albume, Omonoia (2014) și Throes (Art of Propaganda, 2017). Al treilea album, intitulat Commotion a fost lansat  în 2023 de Venerate Industries.

Muzica lui Allochiria este tematică; se învârte în jurul oamenilor ca ființe sociale, a corupției care îi definește în societățile moderne, a luptelor lor zadarnice, a rutinelor dureroase și a consecințelor acțiunilor lor în lumea din jurul lor.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
18 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner