ALMA lansează single-ul “Far Faraway”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » ALMA lansează single-ul “Far Faraway”

ALMA, tânăra și talentată artistă originară din Bulgaria, cunoscută pentru sound-ul pop melancolic – dreamy, lansează single-ul “Far Faraway”.

Asculta aici : https://umusic.lnk.to/ALMAFarFarawayPR

Inspirația este cea mai bună prietenă a Almei și, astfel, artista creează muzică cu o viteză uimitoare. După „My Mama Told Me”, Alma lansează acum o frumoasă poveste de dragoste intitulată „Far Faraway”. Tânăra cântăreață a scris atât muzica, cât și versurile noului ei single și a colaborat cu producătorul bulgar Pavell la construirea piesei.

 

ALMA lansează single-ul “Far Faraway”                 ALMA lansează single-ul “Far Faraway”

Far, Faraway este un cântec despre dragoste atât de puternic încât te poate transporta într-o altă dimensiune – una a fericirii, a liniștii și a păcii”,

spune ALMA.

Lansarea single-ului „Far Faraway” va fi susținută prin diverse campanii în 16 țări din întreaga lume, inclusiv Coreea de Sud, Rusia, Grecia, România, Polonia și Ungaria.

În videoclip, regizor bulgar Dimitris Georgiev surprinde povestea de dragoste a Almei din două unghiuri diferite – una cu persoană cu care vrea să fie și una în care este singură. Acesta creează iluzia a două lumi interconectate, care uneori pot coincide. Există și o opoziție interesantă în piesă – o introducere melancolică ce izbucnește într-un ritm exploziv. Unul dintre cei mai buni prieteni ai Almei din copilărie, Noah Bay, îi este partener cântăreaței în videoclipul single-ului „Far Faraway”.

Videoclipul va putea fi urmărit aici:

 

 

Printre cele mai mari realizări muzicale ale Almei se numără cele 2 nominalizări și premiul „Debutul anului” 2020 la Bulgarian Music Awards, împreună cu participarea la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Europa – Festivalul Top of The Top. Anterior, ea a ajuns pe locul 23 în Shazam Rusia, pe locul 8 în clasamentul polonez al difuzarilor radio și a ocupat locul 1 în topul bulgar Airplay timp de 16 săptămâni consecutiv. Alma a avut, de asemenea, 3,3 milioane de streamuri ale single-ului său de debut, „Perfect”. Hit-ul ei, „My Mama Told Me”, a petrecut 3 săptămâni consecutiv pe locul 1 în topul bulgar al difuzarilor pe radio și 10 săptămâni în top 10.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 25 martie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9255 RON
GBP 1 x GBP= 5,6013 RON
USD 1 x USD= 4,5904 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 martie 2023

Acum la Bucureşti
12 °C
Ploaie ușoară
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner