”Alternative Hour” cu Foals și La Roux

Luni 31 august 2015, Hefe revine la Alternative Hour cu invitati de peste hotare, nume sonore ale scenei muzicale internationale: Elly Jackson aka LA ROUX și trupa britanică FOALS.

LA ROUX a ajuns rapid din topurile radio și tv din UK direct pe ringul de dans al cluburilor bucureștene prin hitul “In For The Kill”, iar anul acesta a reunit anul acesta mii de fani la primul concert al artistei in Romania, susținut în cadrul festivalului Summer Well. Despre noul album ”Trouble in Paradise” și preferințele muzicale ale artistei, aflăm mai multe chiar de la Elly Jackson, la Alternative Hour.

www.facebook.com/laroux

FoalsDespre prestația trupei FOALS s-a vorbit cel mai mult înainte și după Summer Well 2015, iar Hefe i-a răpit pe di dintre memtrii pentru un scurt interviu, difuzat luni 31 august 2015 pe Music Channel. Cu o evolutie fulminantă și performance-uri impecabile, FOALS au cucerit publicul festivalurilor din întreaga lume și au reușit să surclaseze, în topurile NME, producțiile discografice ale unor trupe icon ale scenei indie-rock precum Arctic Monkeys sau Queens of the Stone Age.

www.foals.co.uk

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22:00 și în reluare joi la ora 23:00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

www.facebook.com/fanpagemusicchannel

www.1music.ro.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole