Alti speakeri confirmati pentru WordCamp Bucharest 2016

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Alti speakeri confirmati pentru WordCamp Bucharest 2016

Ne apropiem cu pasi repezi de editia WordCamp Bucharest 2016 din octombrie, si suntem incantati sa va prezentam urmatorii speakeri confirmati ce vor prezenta niste subiecte fierbinti: freelancing-ul de succes, optimizarea WordPress si tehnici de SEO.

Ciprian Gavriliu 400Esti un freelancer sau crezi ca acest tip de job va prezenta oportunitati in viitor? Atunci ar trebui sa vii sa vezi prezentarea lui Ciprian Gavriliu despre Cum sa te promovezi ca Freelancer.

Ciprian Gavriliu este un Product Designer, ocazional blogger si scriitor. El are experienta in lucrul cu clienti internationali importanti, precum Inbound.org, HubSpot, Neil Patel si Sujan Patel. Ciprian va prezenta niste pareri personale despre cum sa iti selectezi o nisa de clienti, cum sa iti creezi propriul brand si cum sa lucrezi cu clienti mari. Suntem siguri ca multi dintre doriti sa va imbunatatiti aptitudinile antreprenoriale, iar in aceasta sesiune de WordCamp, veti primi sfaturi directe si la obiect.


Alexandru LincaMulti utilizatori de WordPress, incepatori sau avansati, au multe probleme in gasirea metodelor pentru optimizarea vitezei si securizarea site-urilor pentru ei insisi sau clientii lor. Alexandru Linca, fondator wphosting.ro, lucreaza cu clienti locali de peste 10 ani. In prezentarea sa Optimizari usoare pentru  WordPress, Alexandru va prezenta 9 reguli despre cum poti obtine un site WordPress mai rapid si mai sigur. Toata lumea iubeste un site rapid!

 

 


florin-fbUrmatorul speaker confirmat, Florin Stanescu este un om de cu aptitudini in SEO, SEM, SMM si email marketing. Acesta va veni din Timisoara pentru a vorbi despre optimizarea SEO on-page si off-page.

Florin va prezenta cele mai bune practici pentru crestea vitezei a unui site WordPress: pluginuri, Titluri Meta & Meta Descrieri, optimizarea continutului, titluri H1, robots.txt, sitemaps.xml, optimizarea imaginilor si multe altele. Daca lucrati in mentenanta site-urilor web, prezentarea lui despre SEO pentru WordPress trebuie vazuta neaparat.

 

 

Apelul pentru speakeri se va inchide in curand (astazi la ora 23pm). Daca aveti ceva interesant sa prezentati comunitatii, aceasta este o oportunitate excelenta sa veniti sa cunoasteti comunitatea WordPress. Aplicarea o puteti face aici!

De asemenea, nu uitati sa va rezervati un loc la eveniment – biletele pentru WordCamp Bucharest sunt puse deja la vanzare. Abia asteptam sa va cunoastem!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner