Am facut dragoste in toate statele americane

Sexy, dorita de barbati, bucurandu-se de succes profesional… Actrita Eva Mendes a stiut mereu ca va ajunge departe, daca isi foloseste eficient darurile care i-au fost lasate de la natura. Acum a ajuns la momentul dezvaluirilor. Absolut necesare pentru a ramane in atentia publicului.

Starul, care a avut probleme cu drogurile si alcoolul, incearca sa isi mentina o aura de „fata rea”. De aceea, a facut o declaratie socanta: a „bifat”, sexual, toate cele 50 de stelute de pe drapelul SUA. „Am facut dragoste in toate statele americane, de cele mai multe ori in timpul unei calatorii, cand eram mai tinerica”, a declarat actrita din „The Women”. Ea a precizat ca s-a simtit cel mai bine in Colorado si Arizona. „Poate de vina au fost aerul curat, linistea sau, cine stie, chiar cerul. Orice o fi fost, m-am simtit bine, chiar extraordinar. Cat despre Alaska, chiar as vrea sa mai merg acolo”, a subliniat frumoasa, considerand ca acum stapaneste si tainele unei partide reusite de sex in tinutul zapezilor.

Socant, socant, dar nu pana la capat. Eva a marturisit ca, desi a facut sex in toate statele americane, nu a avut, totusi, 50 de parteneri diferiti. Ceea ce inseamna ca poate fi considerata fata cuminte dupa criteriile de la Holyywood, nu?

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: