ANALIA SELIS VA CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI LUI JUANES

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » ANALIA SELIS VA CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI LUI JUANES

Analia Selis va canta in deschiderea concertului pe care Juanes, artistul cel mai popular de muzica latino din aceasta perioada, il va sustine  pe 3 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Artistul sud-american Juanes, pe numele sau adevarat Juan Esteban Aristizabal Vasquez,  este unul dintre cei mai bine cotati artisti pe plan international. Artistul se afla in turneul mondial de promovare a celui de-al patrulea album al sau, “La Vida… Es Un Ratico (“The Life is a Moment”), lansat anul trecut. 

Propunerea a venit din partea managementului artistului, dupa ce activitatea muzicala a Analiei Selis din ultima perioada a atras atentia celor implicati in proiect.

„Pentru mine este cel mai important concert de pana acum. Juanes este un artist pe care il stiu de mult timp, stiu ce canta, ce compune, si cunosc discografia sa. El este atat de important ca si Shakira in toata America Latina. Inca nu imi vine sa cred ca voi canta in deschiderea concertului sau si ca aprobarea acestui proiect a venit direct de la managerul lui, dupa ce a primit informatii despre toate noutatile din cariera mea. Concertul va dura 30 de minute, timp in care vom canta impreuna cu formatia mea (Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie, Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu la backing vocals).”

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner