Anda Adam – nunta si botez ?

E vara, soare si vedetele nasc pe banda rulanta. Cum sa nu se lase si divele mioritice purtate de valul care vine tocmai de la Hollywood? Se pare ca pe lista vedetelor autohtone care au cedat in fata dorintei de a deveni mame se numara, mai nou, si Anda Adam. Desi nu este casatorita cu Victor Slav, interpreta traieste o poveste de dragoste ce pare perfecta, macar privita din exterior.

Ce nevoie mai este de acte daca te simti implinit sentimental? Asa si-o fi spus Anda cand a descoperit ca este insarcinata. Apropiatii cuplului au dezvaluit pentru Click! fericita veste. Anda si Victor sunt in culmea fericirii, desi sarcina celei care a pozat incendiar pentru barbatii din Romania, in paginile revistei iepurasului cu papion, este departe de a se vedea dupa doar cateva saptamani.

Oricum, traditionalisti, Anda si Victor isi pun, mai nou, problema casatoriei, ei dorind ca bebelusul sa se nasca intr-o familie cu acte in regula. Deh, moda de la Hollywood o fi demna de urmat, dar parca tot mai bun este obiceiul clasic, ca parintii sa treaca macar pe la Starea Civila inainte de nasterea mostenitorului. Nu de alta, dar exista dragoste si cand ai un certificat de casatorie.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: