Andra si noul sau videoclip

Admiratorii ANDREI vor avea surpriza sa descopere in curand o noua imagine a acesteia, odata cu lansarea noului ei videoclip. Pentru cel de-al doilea extras pe single de pe cel mai recent album al sau, producatorii au optat pentru piesa a??Ramai cu minea?? (piesa care da si numele albumului lansat de ANDRA la sfarsitul anului trecut).

Filmarile s-au derulat sub indicatiile unuia dintre cei mai apreciati regizori romani la ora actuala – Petre Nastase. De noua imagine a artistei s-a ocupat (intens, am putea spune!) stilistul Costin Voicu. Acesta a considerat schimbarea de imagine a ANDREI una dintre cele mai interesante provocari din cariera sa de pana acum!

Filmarile s-au desfasurat in trei locatii: doua de platou (in Buftea) si una foarte speciala a?? intr-o biserica din afara Bucurestiului. Au durat doua zile si o noapte, iar ANDRA (ca si ceilalti artisti care au ales sa filmeze in sezonul rece!) a avut de luptat cu frigul. Iar cei din echipa de filmare au mai intampinat o problema in locatia de exterior: masinile cu care transportau atat oameni, cat si echipament audio-video, au ramas la un moment dat blocate in mlastina ce se formase datorita precipitatiilor abundente. Si parca acest inconvenient nu ar fi fost de ajuns, ANDRA a trebuit sa filmeze cateva ore stand cu picioarele in apa!

Dar totul a decurs bine pana la urma, astfel incat noul videoclip al ANDREI se anunta a fi un succes deplin, ca si single-ul, dealtfel!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe