Andreea Balan a devenit imaginea unui salon

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Andreea Balan a devenit imaginea unui salon

Dupa ce in primavara acestui an devenise oficial imaginea firmei de haine HELENE, Andreea Balan s-a decis sa inceapa o colaborare in acest sens si cu un salon de infrumusetare. Ca tot se poarta printre vedete…

Fiind invitata de onoare la petrecerea de inaugurare a Cats Salon, pe data de 1 Iunie de catre patroana firmei, Andreea a acceptat imediat propunerea acesteia de a deveni imaginea salonului de infrumusetare. La baza acestei intelegeri a stat o relatie de prietenie veche dintre vedeta si patroana de la Cats Salon, amandoua fiind din Ploiesti si cunoscandu-se de multa vreme.

Adriana, patroana salonului, a vrut sa ii faca si o surpriza Andreei, cu aceasta ocazie. Asa ca a invitat-o pe Andreea in biroul ei pentru a-i arata un mega-poster cu artista care domina un intreg perete. Ceea ce a cucerit-o definitiv pe Andreea! De-acum inainte, artista va beneficia exclusiv de serviciile profesioniste oferite de Cats Salon, in domeniul cosmeticii, hair-styling, manichiura-pedichiura.

?Eu merg foarte des la saloane de infrumusetare, dar nu eram clienta fidela a nici unuia. Din cauza nenumaratelor aparitii publice sunt nevoita sa apelez la serviciile acestor saloane si de cateva ori pe saptamana. Normal ca m-am bucurat cand mi s-a propus aceasta colaborare. Pot astfel sa ajut o persoana pe care o apreciez intr-adevar si astfel voi beneficia si de servicii profesioniste. Am incredere in produsele utilizate si in personalul de la Cats Salon. Un avantaj clar pentru mine este si faptul ca salonul se afla chiar in drumul meu zilnic, vis-a-vis de Piata 1 Mai. O sa recomand tuturor prietenelor mele sa mearga acolo cand vor sa se simta cu adevarat frumoase!?, a declarat vedeta.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner