Andreea Banica a investit 10.000 de euro

Andreea Banica a investit 10.000 de euro pentru MTV European Music Awards

Andreea Banica, nominalizata alaturi de Simplu, Smiley, Dj Project, Alex si Activ, la premiile MTV European Music Awards 2007, este castigatoare la categoria „Best Romanian Act“, sustin surse din interiorul MTV. Cantareata a plecat zilele trecute la München, acolo unde, pe 1 noiembrie, va avea loc gala de decernare a premiilor, revenirea in tara fiind programata vineri, 2 noiembrie. Artista este insotita de iubitul sau, Lucian Mitrea, si se pregateste intens pentru marele eveniment, prezentat de Snoop Dogg.

“Chiar acum sunt la repetitii. Este totul in ordine, si am putine emotii, desi sunt obisnuita cu atomosfera de aici, deoarece am mai fost nominalizata si anul trecut. Sunt sigura ca totul va iesi bine. Sper sa castig de data aceasta”, ne-a declarat artista, fara a sti, insa ca a fost deja aleasa ca cea mai buna cantareata romana. Andreea si-a ales cu mare grija tinutele, ea urmand a urca pe scena intr-o rochie creata de Andreea si Matei Corvin, puternic accesorizata si colorata, si va purta cizme marca “Miu Miu”.

De asemenea, artista a pregatit o schimbare de imagine majora pentru aceasta ocazie, investind in acest scop aproximativ 10.000 de euro (incluzand si cheltuielile facute cu imbracamintea). Printre nominalizati se numara nume sonore pe plan international nn muzica, precum Amy Winehouse,Nelly Furtado, Mika, Rihanna, etc., favoritul editiei fiind Justin Timberlake.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe