Andreea Banica & band, What’s Up, Shift si Cristina Rus canta in Orasul cu Chef de Viata

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Andreea Banica & band, What’s Up, Shift si Cristina Rus canta in Orasul cu Chef de Viata

Pe 17 aprilie 2016 de la ora 21:00, la Beraria H, Andreea Banica alaturi de trupa sa LIVE, va invita la un megashow in Orasul cu Chef de Viata. Invitati speciali: What’s Up, Shift si Cristina Rus.

Spectacolul va avea o serie de invitati speciali dar si multe surprize, totul intr-un decor de basm. Vom avea parte de un concert inedit marca Andreea Banica, presarat cu butaforii si proiectii asa ca vino sa vezi pe o scena ca in povesti pe una dintre cele mai iubite artiste din Romania cum canta hiturile sale arhicunoscute plus o serie de piese cu care te va surpride alaturi de trupa sa in cadrul unui concert live incendiar!

Biletele pentru show-ul Andreea Banica & band se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H, precum si in ziua concertului la intare la urmatoarele preturi:

– Categoria A – 25 lei
– Categoria B – 15 lei

Rezervările se fac la:
– Formular rezervare online (http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h)
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

La 19:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 21:00 cu spectacolul pe scenă.

Un eveniment VIP Booking & Beraria H

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 iunie 2024

Acum la Bucureşti
34 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner