Andreea Marin este o mama grijulie

De sambata dupa-amiaza, cuplul Andreea Marin si Stefan Banica Jr. are noi responsabilitati. Andreea, care se simte foarte bine si-a intrat foarte serios in rolul de mamica, inca din prima zi de viata a fetitei.

"Fetita a fost adusa in salonul mamei. Mamica deja o alapteaza si ii schimba scutecele singura, neavand nevoie de ajutor, desi soacra sa este, in permanenta, alaturi de ele" relateaza Click.

In afara de mama lui Stefan Banica Jr., Zana este pazita de bodyguarzi. Cei doi parinti isi doresc sa-si tina fetita cat mai ferita de presa, acesta fiind si motivul pentru care maternitatea "Panait Sarbu" a devenit o fortareata.

Nimeni nu poate sa se indrepte spre primul etaj, locul unde e situata rezerva Andreei si unde unul dintre cei patru bodyguarzi ia la intrebari pe toti cei care trec pe acolo. Stefan Banica jr. a interzis patrunderea in rezerva sotiei sale a oricarui ziarist sau fotograf.

Zana a primit insa mai multe vizite, din partea apropiatilor, care au venit sa o felicite. Alaturi de Andreea si de fetita sa s-a aflat, ieri, si sora vedetei, Cristina Marin, si ea insarcinata.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe