AndreEA pusa pe liber de turci

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » AndreEA pusa pe liber de turci

Andreea Antonescu nu a facut prea multi purici in ipostaza de prezentatoare a emisiunii Telezvon la recentul post de televiziune Kanal D. Prestatia cantaretei i-a dezamagit pe turcii din trustul Dogan Media, motiv pentru care se pare ca vor renunta curand la serviciile vedetei. Dictia chinuita a AndreEi si lipsa totala a dezinvolturii i-a convins pe sefii de la Kanal D ca nu au fost tocmai inspirati sau bine sfatuiti cand au hotarat sa-i dea blondinei o emisiune pe mana, mai ales ca "Telezvon" dureaza o ora si jumatate si mai e difuzata si in prime-time. Chiar daca fosta jumatate a trupei Andre nu este la prima experienta in televiziune, a mai prezentat "Joker" la Prima tv pe cand avea 18 ani si o productie pentru adolescenti la TVR 2, oferta televiziunii turce i s-a potrivit ca nuca in perete.

CONTRACT CU EMOTII

Norocul celor de la Kanal D este ca si-au luat masuri de siguranta, in eventualitatea in care vor dori si pe viitor sa scape fara mari probleme de cei care nu fac fata cerintelor sau nu sunt pe placul telespectatorilor. Si asta pentru ca, se pare, salariile motivante oferite de turci au fost insotite de un contract nu tocmai avantajos pentru angajat din punctul de vedere al duratei. Mai exact, cele mai multe dintre achizitiile noului post ar fi semnat un contract pentru trei luni de zile, ceea ce ii da libertatea angajatorului sa-si repare greseala de a fi mizat pe o anumita vedeta, intr-o perioada relativ scurta.

GUSTURILE NU SE DISCUTA?!

Probabil ca turcii regreta acum ca nu au ales-o in locul Andreei Antonescu pe actrita Anne-Marie Paraschivescu, prima lor optiune la castingul organizat pentru "Telezvon". Insa Kanal D s-a impiedicat de o problema de gust, in cazul actritei cunoscute din serialul "Baieti buni": Anne-Marie este prea subtirica la trup, stiut fiind ca prietenii nostri turci prefera frumusetile ceva mai rotunjoare si, daca se poate, blonde. Numai ca decolteul generos al Andreei nu a reusit sa compenseze restul calitatilor necesare pentru a avea succes in televiziune.

VAI DE SOACRA!

Gurile rele spun ca urmatoarea pe lista neagra a turcilor de la Kanal D ar fi Gabriela Cristea , care prezinta reality-show-ul "Nora pentru mama". Gafele brunetei ar fi atras atentia nu numai telespectatorilor, ci si mai-marilor de la Dogan, caz in care nu ne-am mira ca fosta vedeta Playboy sa aiba soarta colegei Andreea Antonescu. sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner