Angelina Jolie e prea slaba pentru o sarcina

Jolie, cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, a lasat sa se vada ca incepe sa se certe cu perfectiunea. Aflata pe platourile de filmare ale productiei The Changeling, alaturi de Clint Eastwood, actrita a aratat ca intre ei, chiar daca exista o diferenta de varsta de 45 de ani, exista si o asemanare fizica.

Trasaturile mainilor celor doi sunt aproape identice, ceea ce nu e laudabil pentru o femeie de 32 ani. Mainile vedetei au venele scoase in evidenta si degetele par doar niste oase atasate si nu lasa o imagine prea placuta.

Potrivit un specialist citat de Daily Mail, te astepti sa vezi vene asa proeminente la o persoana in varsta, sau la un om care exagereaza cu dietele de slabire.

Jolie a spus de mai multe ori ca scaderea dramatica in greutate se datoreaza pierderii mamei sale, la inceputul acestui an, dar si alaptatului. Partea complicata e ca in curand o sa devina din nou mama biologica si o sa treaca iar prin faza alaptarii si acum nu mai are de unde slabi. De altfel, a fost deja avertizata ca ar trebui sa evite in momentul de fata o sarcina din cauza ca e mult prea slaba.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole