Angelina Jolie e prea slaba pentru o sarcina

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Angelina Jolie e prea slaba pentru o sarcina

Jolie, cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, a lasat sa se vada ca incepe sa se certe cu perfectiunea. Aflata pe platourile de filmare ale productiei The Changeling, alaturi de Clint Eastwood, actrita a aratat ca intre ei, chiar daca exista o diferenta de varsta de 45 de ani, exista si o asemanare fizica.

Trasaturile mainilor celor doi sunt aproape identice, ceea ce nu e laudabil pentru o femeie de 32 ani. Mainile vedetei au venele scoase in evidenta si degetele par doar niste oase atasate si nu lasa o imagine prea placuta.

Potrivit un specialist citat de Daily Mail, te astepti sa vezi vene asa proeminente la o persoana in varsta, sau la un om care exagereaza cu dietele de slabire.

Jolie a spus de mai multe ori ca scaderea dramatica in greutate se datoreaza pierderii mamei sale, la inceputul acestui an, dar si alaptatului. Partea complicata e ca in curand o sa devina din nou mama biologica si o sa treaca iar prin faza alaptarii si acum nu mai are de unde slabi. De altfel, a fost deja avertizata ca ar trebui sa evite in momentul de fata o sarcina din cauza ca e mult prea slaba.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner