ANIMAL X revin in fortza

Aclamati la vremea respectiva de catre presa ca fiind o adevarata revelatie dance, ANIMAL X isi continua traseul muzical si ascensiunea printr-un excelent album care va rupe discotecile si topurile in 2006.

Daca in trecut Soparla, Vierme si Hiena s-au facut cunoscuti prin faptul ca fiecare piesa pe care o alegeau ca single devenea aproape instant un hit, cutreierand saptamani la rand topurile si avand parte de videoclipuri care faceau scoala la acea vreme, iata ca vremurile se schimba dar Animalele ba! Acum sunt mai multi, cei trei membri fondatori completandu-si formula de live cu inca trei colegi – King Tzapu, Marziano si Tzetze), proaspat cooptati in tabara lor.

Anul este 2006 si Nova Music Entertainment va anunta cu mandrie ca noul album ANIMAL X este aici !Daca in trecut ne mandream cu ANIMAL X ca fiind artisti descoperiti si crescuti de noi, iata ca nici acum lucrurile nu s-au schimbat. Cu 10 piese excelente (dintre care doua colaborari neasteptate), cu un videoclip semnat deMarian Crisan si cu mult entuziasm si break, ANIMAL X se pregatesc sa te surprinda ca pe vremuri.Pregateste-te!

Surprinzandu-ne ca de fiecare data, cei de la ANIMAL X au ales sa revina in atentia noastra in 2006 cu unfeaturing. Astfel, prima piesa aleasa pentru a avea un videoclip este Baieti Derbedei, in care-si face aparitiaPacha Man. Totul sub regia lui Marian Crisan, alaturi de care atat Animalele cat si Pacha Man sau toti participantii la turneul de ping-pong au inghetat, filmarile desfasurandu-se in pasajul de la Obor, la minus 10 metri si nu se stie cate grade sub pamant.

Pacha Man se arata aproape de baietii lui, niste derbedei, si ii asista intr-o partida ilegala (dar simbolica) de ping-pong, tot mesajul piesei fiind unul pozitiv. Nu trebuie sa renunti niciodata la visele tale, chiar daca totul e o competitie.

Nu conteaza ce nu obtii in viata, nu conteaza esecurile si toate cele pe care ti le doresti dar nu le ai. Ridica fruntea sus, nu ai cum sa fii invins daca stii sa crezi in tine.

Totul poate avea o dezlegare simbolica, si un meci (adevarat dar metaforic) de ping-pong poate sa arate tuturor cine sunt castigatorii.

Cu adevarat.

Vremurile se schimba, dar se pare ca lucrurile bune nu dispar, ci evolueaza. Pregatiti pentru a lua cu asalttopurile si cluburile, cu un sound in egala masura fresh si matur, ANIMAL X stiu ce vor si sunt mai tari, parca, de la zi la zi.

Pregateste-te!

Sursa: True Media

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: