Artistii Universal Music Group domina lista nominalizarilor de la AMAs 2020

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Artistii Universal Music Group domina lista nominalizarilor de la AMAs 2020

The Weeknd este unul dintre cei mai nominalizati artisti (8 nominalizari)
American Music Awards, unul dintre cele mai mari evenimente din industria muzicala, a anuntat nominalizarile la toate categoriile, iar artistii Universal Music Group acapareaza aproape toate listele.

Decernarea premiilor se va tine pe data de 22 noiembrie, de la ora 20:00 ET, respectiv 23 noiembrie, ora 2:00AM, ora Romaniei.

Artistii Universal Music Group domina lista nominalizarilor de la AMAs 2020

Pe lista celei mai importante categorii, “Artist of the Year”, se afla The Weeknd, Taylor Swift, Post Malone si Justin Bieber, din numarul total de 5 nominalizati. In acelasi timp, La categoria “New Artist Of The Year” printre artistii nominalizati se numara Lewis Capaldi si cei doi rapperi DaBaby si Lil Baby.

La categoria “Favorite Social Artist”, nominalizarile sunt din nou acaparate de artstii Universal Music si printre acestia se numara doua trupe k-pop, BTS si NCT 127, alaturi de Billie Eilish si Ariana Grande. De altfel, Ariana este nominalizata si la categoria “Favorite Music Video” cu piesa “Rain On Me” in colaborare cu Lady Gaga, iar printre ceilalti nominalizati se mai numara The Weeknd cu “Blinding Lights” si Taylor Swift cu “cardigan”. “Rain On Me” este nominalizata si la categoria “Collaboration of the Year”, langa DaBaby ft. Roddy Ricch cu “Rockstar”.

La categoriile “Favorite Male Artist – Pop/Rock” si “Favorite Duo/Group- Pop- Rock” toti artistii nominalitati fac parte din portofoliul Universal Music, iar acestia sunt: Justin Bieber, Post Malone si The Weeknd, pentru Male Artist si BTS, Jonas Brothers si Maroon 5 pentru Duo/Group.

Pentru “Favorite Female Artist – Pop/Rock” sunt nominalizate Lady Gaga si Taylor Swift. In plus, Taylor Swift este nominalizata si la categoria “Favorite Album – Pop/Rock” cu albumul “folklore”, alaturi de The Weeknd cu albumul “After Hours”.

“Favorite Song – Pop/Rock” vine cu nominalizari pentru Lewis Capaldi – “Someone You Loved”, The Weeknd – “Blinding Lights” si Post Malone – “Circles”.

Artistii Universal Music Group domina lista nominalizarilor de la AMAs 2020

Pentru genul Rap/Hip-Hop, ce devine din ce in ce mai indragit, sunt nominalizati DaBaby si regretatul Juice WRLD pentru “Favorite Male Artist – Rap/Hip-Hop” si legendara Nicki Minaj pentru “Favorite Female Artist – Rap/Hip-Hop”. Iar pentru categoria “Favorite Album – Rap/Hip-Hop” este nominalizat Lil Baby cu albumul “My Turn”, iar DaBaby ft. Roddy Ricch cu piesa “Rockstar” sunt nominalizati la categoria “Favorite Song – Rap/Hip-Hop”.
Pentru Soul/R&B, The Weeknd este nominalizat pentru “Favorite Male Artist – Soul/R&B”, iar la categoria “Favorite Female Artist – Soul/R&B”sunt nominalizate Jhene Aiko si Summer Walker.

Summer Walker si The Weeknd sunt nominalizati si urmatoarele doua categorii “Favorite Album – Soul/R&B” pentru albumele “Over It”, si respectiv “After Hours” si “Favorite Song – Soul/R&B” cu piesele “Playing Games” si “Heartless”.

Una dintre cele mai iubite categorii, cea de muzica “Latino”, nominalizat la categoria “Favorite Male Artist – Latin” este J Balvin, iar Karol G este nominalizata la “Favorite Female Artist – Latin”. Pentru categoria “Favorite Song – Latin” sunt nominalizate KAROL G si Nicki Minaj cu piesa “Tusa”.

La “Favorite Artist – Alternative Rock” sunt nominalitati Tame Impala si Billie Eilish, iar categoria “Favorite Artist – Adult Contemporary” este dominat de artistii Universal: Lewis Capaldi, Maroon 5 si Jonas Brothers.

Pentru genul de muzica country, la categoria “Favorite Male Artist – Country” este nominalizat Morgan Wallen, iar la categoria “Favorite Female Artist – Country” este nominalizata Miranda Lambert. Pentru categoria “Favorite Duo or Group – Country” sunt nominalizati Florida Georgia Line. Blake Shelton este nominalizat la categoria “Favorite Album – Country” cu albumul “Fully Loaded: God’s Country” si la categoria “Favorite Song – Country” cu piesa “Nobody But You” in duet cu Gwen Stefani.

Pentru muzica electronica, “Favorite Artist – Electronic Dance Music (EDM)”, sunt nominalizati Lady Gaga si Marshmello.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner