ARTmania anunță The European Metal Festival Alliance

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » ARTmania anunță The European Metal Festival Alliance

Vara anului 2020 vine cu un peisaj foarte diferit față de cel obișnuit, cu luni pline de evenimente. Astfel, pentru a menține un sentiment de comunitate, ARTmania Festival și-a unit forțele cu douăsprezece dintre cele mai bune festivaluri de metal independente din Europa pentru a crea un eveniment online unic atât pentru trupe, cât și pentru fani !

The European Metal Festival Alliance este o asociere între ARTmania Festival și Alcatraz (Belgia), Bloodstock (Marea Britanie), Brutal Assault (Republica Cehă), Dynamo (Olanda), Into The Grave (Olanda), Leyendas Del Rock (Spania), MetalDays (Slovenia), Midgardsblot (Norvegia), Motorcultor (Franța), Party.San (Germania), Resurrection (Spania) și Summer Breeze (Germania).

Un eveniment de streaming special va avea loc în weekendul 7 – 9 august, oferind spectacole live în exclusivitate dintr-o selecție de artiști încă de descoperit, aleși de fiecare festival, precum și interviuri exclusive noi și multe altele.

Citeste mai multe detalii aici: https://letsrock.ro/news/festivalul-artmania-anunta-the-european-metal-festival-alliance-11363.html

Lineup-ul și programul pentru evenimentul de streaming vor fi anunțate în săptămânile următoare. Biletele vor fi disponibile vineri, 10 iulie 2020, pe www.MetalFestivalAlliance.com.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner