ARTmania kickoff cu RoadkillSoda si Taking Back August, in The Pub – Universitatii

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » ARTmania kickoff cu RoadkillSoda si Taking Back August, in The Pub – Universitatii

RoadkillSoda si Taking Back August vor susține marți, 30 mai 2023, un concert în The Pub – Universității din București, de la ora 19:00, sub numele ARTmania kickoff.


Informații despre eveniment

Vino la The Pub – Universitatii pe 30 mai pentru a petrece alături de RoadkillSoda, pentru evenimentul de lansare al ARTmania!
Biletele costă doar 50 de lei și sunt disponibile pe site-ul artmaniafestival.ro!
Nu numai că va avea loc un spectacol inedit, dar poți lua și bilete cu reducere la ARTmania (350 ron față de pretul actual de 450 ron), poți obține produse cu până la 33% reducere, poți face fotografii distractive pentru a câștiga un permis gratuit la festival, și bineînțeles – poti bea toată berea!

Cât costă biletele?

Doar 50 ron + taxe. Ca de obicei, rockerii în devenire sub 12 ani nu trebuie să plătească intrare. De asemenea, ca de obicei, aceștia vor trebui să fie însoțiți de un adult pe toată durata evenimentului. Știi, mai puțin ca supravegherea, mai mult ca ghidarea în căile oamenilor noștri. Ai nevoie de mai multe reguli? Te-am prins. Verifică-le aici.

Cum să ajungem acolo?

Petrecerea are loc la București, la The Pub – Universității. Puteți ajunge cu ușurință acolo cu metroul, autobuzul, troleiul sau cu un Uber sau Bolt, dacă aveți chef.

Autobuze: 137, 336, 381, 783

Cărucioare: 69, 85

Metrou: M2, coborâți la Universitate

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner