ATB lansează single-ul “Like That”, feat. Ben Samama

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » ATB lansează single-ul “Like That”, feat. Ben Samama

În timp ce melodia “Your Love (9PM)” ocupă primele locuri în topurile muzicale din lume, ATB lansează single-ul “Like That”, în colaborare cu Ben Samama.

Legenda germană a muzicii dance, ATB, și-a dezvăluit noul său single ” Like That”, cu artistul Ben Samama, născut în Olanda şi care locuieşte în Los Angeles, Ben Samama.

Stream / Download: https://Asculta.lnk.to/LikeThatPR

“Like That” este un track de dans, plin de emoții, care juxtapune riffuri de chitară idilice cu o linie de bas catchy, care susține vocea lui Samama. Piesa apare după „Your Love (9PM)”, colaborarea recentă a lui ATB cu DJ-ul german Topic și artistul suedez A7S, track care a depășit 470 de milioane de streaming pe Spotify, la nivel mondial, și care a fost remixată de către Tiësto.

Single-ul „9pm (Till I Come)” l-a propulsat pe ATB, DJ-ul și producătorul german, în topul clasamentului single-urilor din Marea Britanie, în 1998, devenind prima piesă dance care a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie. Fără să se oprească acolo, single-ul de debut al ATB a atins, de asemenea, primele poziții în clasamentele din întreaga lume, inclusiv în Billboard Charts din SUA și a deschis ușa muzicii dance la radio-urile comerciale. Spiritul său creativ a continuat să înflorească cu un șir impresionant de hit-uri precum „Don’t Stop”, „Ecstasy”, „Let U Go”, „What About Us”, „MoveOn” și „When It Ends It Starts Again”. Împreună cu 10 albume de studio, certificările Aur și Platină din numeroase teritorii, au subliniat statutul artistului, la fel ca prezența sa continuă în prestigiosul sondaj DJ Mag ‘Top 100’, timp de aproape două decenii.
Ben Samama a lucrat anterior cu o serie de talente, precum Maggie Lindeman, Black Bear, R3HAB, HRVY, Gallant, Monsta X, Illenium, DVBBS și Brando, printre alţii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner